Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαλέσκου κόρη: Νιώθω τόσο ευτυχισμένη, δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου πριν γίνω μητέρα
LIFESTYLE

Μαλέσκου κόρη: Νιώθω τόσο ευτυχισμένη, δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου πριν γίνω μητέρα

Μαλέσκου κόρη: Όλα έχουν αποκτήσει νόημα, σαν να μπήκα σε ένα ωραίο μονοπάτι

Η Τζένη Θεωνά υποδέχτηκε στον καναπέ της εκπομπής «Μαμάδες» την Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την εννέα μηνών κόρη της και το πόσο έχει αλλάξει την ζωή της ενώ αποκαλύπτει το πως γνωρίστηκαν με το σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά. «Η κόρη μου είναι εννέα μηνών. Κάθε μέρα ρουφάω στιγμές, δεν νομίζω ότι θα τη χορτάσω ποτέ. Νιώθω τόσο ευτυχισμένη και γεμάτη, που δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου πριν γίνω μητέρα. Όλα έχουν αποκτήσει νόημα, σαν να μπήκα σε ένα ωραίο μονοπάτι. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια, παρότι γεωγραφικά δεν είμαστε κοντά. Είμαστε τρία αδέλφια. Είμαστε πολύ δεμένοι. Ονειρεύομαι να έχω μια οικογένεια δεμένη. Δεν θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά αλλά θα ήθελα η κόρη μου να αποκτήσει ένα αδελφάκι» εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Με τον Κωνσταντίνο γνωριστήκαμε τυχαία

«Με τον Κωνσταντίνο γνωριστήκαμε τυχαία. Όλο χτίστηκε μέρα με την μέρα, ήρθε και προέκυψε. Από φίλη μας έγινε η γνωριμία. Δεν ήμουν σε μια φάση συναισθηματικής διαθεσιμότητας, δεν έψαχνα τον έρωτα. Όσα έρχονται τα αγκαλιάζω» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

«Ήταν έντονη η γέννα. Η μικρή δεν ήθελε να βγει, είχε ξεπεράσει και τις μέρες που μας είχαν δώσει. Πήγαμε αναγκαστικά με πρόκληση. Δεν ήθελα καισαρική, ήθελα όταν αποφασίσει εκείνη να βγει και να το ζήσω. Όταν την πήρα αγκαλιά είπαμε “εδώ είμαστε”, δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο! Κλαίω, συγκινούμαι, χαίρομαι και όταν ήρθε στην αγκαλιά μου ένιωσα ότι ξαναγεννήθηκα. Έρωτας…» συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις