Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θύμα διάρρηξης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Εισέβαλλαν στο σπίτι του
LIFESTYLE

Θύμα διάρρηξης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Εισέβαλλαν στο σπίτι του

Θύμα διάρρηξης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας από την οικεία του.

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς όπως έγινε γνωστό, διαρρήκτες εισέβαλαν στη μονοκατοικία του στην Παλλήνη παραβιάζοντας μία μπαλκονόπορτα και αφού αναστάτωσαν συρτάρια και ντουλάπες, αφαίρεσαν χρήματα και αντικείμενα αξίας. Συγκεκριμένα, χθες στις 21:30 δηλώθηκε κλοπή στην μονοκατοικία που διαμένει ο κριτής του MasterChef καθώς άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο ισογείου και άρπαξαν 35.000 ευρώ και ένα ρόλεξ αξίας 15.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνουν μαρτυρίες από γείτονες, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών. Να θυμίσουμε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου ζουν σε μονοκατοικία στην Παλήνη μαζί με τον γιο τους ο οποίος ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η πρώτη αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Μιλώντας στο TLIFE o γνωστός σεφ δήλωσε  «δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω οτιδήποτε και πρέπει να κλείσω τη γραμμή» χωρίς να κάνει κανένα άλλο σχόλιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Super Κατερίνα το ζευγάρι με το παιδί τους δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της ληστείας. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή του Alpha ακυρώθηκε το σημερινό γύρισμα του ριάλιτι, MasterChef στο οποίο θα γινόταν και η κοπή της πίτας από την παραγωγή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις