Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Τι εικάζουν οι Αρχές για τον θάνατό της
ΕΛΛΑΔΑ

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Τι εικάζουν οι Αρχές για τον θάνατό της

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Η σορός της ταυτοποιήθηκε και βρέθηκαν στοιχεία που άφησε πριν τον θάνατό της

Η σορός που εντοπίσθηκε στον Πόρο ταυτοποιήθηκε επίσημα και, σύμφωνα με πιστοποίηση από την εξέταση DNA, ανήκει στην αγνοούμενη από το καλοκαίρι Σταυρούλα Γκουγκουλιά. Η κάτοικος Κυψέλης, αγνοούνταν από το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς όλον αυτό το καιρό να έχει ανακαλυφθεί κάποιο ίχνος της. Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι το καλοκαίρι είχε βρεθεί στον Πόρο η σορός μιας γυναίκας που ταίριαζε στην περιγραφή της Σταυρούλας. Μάλιστα, αυτό συνέβη κάποιες ημέρες πριν δηλωθεί η εξαφάνιση της Σταυρούλας στις Αρχές.

Αναλυτικά, σύμφωνα με αναφορές της iefimerida.gr, τα κοσμήματα που φορούσε η 54χρονη ήταν ίδια με αυτά που είχαν βρεθεί στη σορό. Ωστόσο, κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον τότε, παρά το γεγονός ότι η σορός είχε βρεθεί στη θάλασσα από ψαρά στον Πόρο. Η εξέταση DNA που έγινε επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός.

Απόκλιση εγκληματικής ενέργειας

Με βάση την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό, η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλεισθεί και υπάρχουν υποψίες για αυτοχειρία. Η 53χρονη γυναίκα φαίνεται να είχε κάνει βουτιά στον Φλοίσβο και, άγνωστο πώς, η σορός βρέθηκε στον Πόρο. Αναμένεται η επιβεβαίωση της σορού από τις Αρχές. Τη γυναίκα, επίσης, φαίνεται να την είχε δει μάρτυρας στον Φλοίσβο να βγάζει τα ρούχα της και να βουτάει στη θάλασσα.

Έχει γίνει λήψη DNA από τον πατέρα της γυναίκας για να δουν αν πρόκειται για εκείνη. Επιπλέον, οι έρευνες στράφηκαν στη συγκάτοικό της, η οποία είχε καταθέσει πως την ημέρα της εξαφάνισης η Σταυρούλα είχε επαγγελματικό ραντεβού, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ανατροπή της υπόθεσης

Η συγκάτοικος της, απευθύνεται στο STAR σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί καθώς γνωστοποίησε πως πριν εξαφανιστεί η 53χρονη είχε αφήσει ένα γράμμα που έχει στην κατοχή της. Κατά την συγκάτοικο, το κείμενο αυτό γράφτηκε για τον πατέρα της Σταυρούλας, Ζήση, και το οποίο η ίδια το άφησε πριν εξαφανιστεί και εν τέλει βρεθεί νεκρή στον Πόρο, τρεις ημέρες αργότερα. Έως τώρα, οι Αρχές δεν έχουν απορρίψει το σενάριο αυτοχειρίας της Σταυρούλας Γκουγκουλιά. Παρ’ όλα αυτά, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι αυτό του πνιγμού μετά από κατανάλωση αντικαταθλιπτικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις