Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μέγαρα πυροβολισμοί: Πληροφορίες για νέο επεισόδιο
ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα πυροβολισμοί: Πληροφορίες για νέο επεισόδιο

Μέγαρα πυροβολισμοί: Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις ύστερα από κλήση

Για περιστατικό με πυροβολισμούς στον καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων ειδοποιήθηκε η αστυνομία αργά το απόγευμα της Παρασκευής. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές αρχές για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπίσει κάτι. Ο συναγερμός σήμανε στις 18:40 οπότε πολίτες ενημέρωσαν για ανταλλαγή πυρών στον οικισμό Ρομά.

Μέγαρα: Σκηνές «Φαρ Ουέστ» με πυροβολισμούς σε καταυλισμό

Απίστευτες σκηνές με πυροβολισμούς εκτυλίχθηκαν στον καταυλισμό των Μεγάρων την Πέμπτη, την ώρα που βρισκόταν στο σημείο το συνεργείο του Star. Για περίπου 15 λεπτά οι σφαίρες έπεφταν βροχή, το συνεργείο φυγαδεύτηκε σε ασφαλές σημείο και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας. «Πρέπει να παρέμβει και η περιφέρεια και ο δήμαρχος και η αστυνομία, όλοι, αυτό το πράγμα δεν είναι τώρα, είναι από την 1η του μηνός, εδώ έχουμε περιστατικά που πήγαν και πυροβόλησαν το σπίτι του» δηλώνει ο πρόεδρος του καταυλισμού του Βλυχού Μεγάρων Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, την ώρα που ο ήχος των πυροβολισμών διακόπτει τις δηλώσεις του.

Οι κάτοικοι των Μεγάρων δηλώνουν ότι τρέμουν όταν βγαίνουν από τα σπίτια τους, πηγαίνουν στη δουλειά τους, τα παιδιά τους στο σχολείο καθώς οι πυροβολισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις