Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το μήνυμα αγάπης μέσα από το νοσοκομείο
LIFESTYLE

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το μήνυμα αγάπης μέσα από το νοσοκομείο

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μήνυμα αγάπης προς τους υποστηρικτές της και τοποθέτηση για τα σχόλια που δέχθηκε

Έπειτα από μια πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, η κ. Ζωζώ Σαπουντζάκη αυτή τη στιγμή αναρρώνει και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Επιπλέον, σύμφωνα με αναφορές του protothema.gr, ενδέχεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο πιθανότατα αύριο, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. Μέσω της εκπομπής «Πρωινό» και μέσα από το νοσοκομείο  η κ. Σαπουντζάκη έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους την παρακολουθούν και στέλνουν τις ευχές τους.

Η ηθοποιός κρατούσε στα χέρια της ένα χαρτί και έγραφε μπροστά στον φακό της κάμερας, «Σας αγαπώ». Επίσης, τοποθέτησε την υπογραφή της κάτω από το μήνυμα. Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσους την υποστηρίζουν αλλά και να απωθήσει τα αρνητικά σχόλια και όσους κατέληξαν σε βιαστικά συμπεράσματα για την υγεία της.

«Ντροπή τους, με λένε Ζωζώ, δηλαδή, δύο φορές ζω»

Η ίδια, με αυτή την κίνηση, προσπάθησε να αποδείξει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί ότι είναι εδώ. Ταυτόχρονα, δεν δίστασε, σε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, να ασκήσει σφοδρή κριτική σε αυτούς που έβγαλαν γρήγορα συμπεράσματα. «Το έχω πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτερο από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα (σ.σ. Ευστρατιάδη) και ο Χάρης (σ.σ. Αργυρός)! Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε! Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί.

Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο μου αγαπημένα πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου» αναλύει η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Συνεχίζοντας, έκανε μια διευκρίνηση σχετικά με το θέμα των κληρονόμων που έχει συζητηθεί: «Καταρχάς, δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή! Είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις