Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νόρα Βαλσάμη πλειστηριασμός: Σώθηκε το σπίτι της ηθοποιού
LIFESTYLE

Νόρα Βαλσάμη πλειστηριασμός: Σώθηκε το σπίτι της ηθοποιού

Νόρα Βαλσάμη πλειστηριασμός: «Δεν έχω λεφτά, η σύνταξή μου είναι 500 ευρώ»

Ευχάριστα τα νέα για τη Νόρα Βαλσάμη, η οποία κατάφερε να σώσει το σπίτι της στη Ραφήνα που θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, με τη βοήθεια γνωστής εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών μεσολάβησε μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος της ηθοποιού, με αποτέλεσμα να γίνει διακανονισμός και να σωθεί τελικά το σπίτι της Νόρας Βαλσάμη, με τον πλειστηριασμό να τίθεται σε αναστολή. Η Νόρα Βαλσάμη, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη βοήθεια που έλαβε, ενώ ρωτήθηκε και για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με την ίδια να αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι «σκ@τ@ τα βγάζω πέρα».

Νόρα Βαλσάμη: Η σύνταξή μου δεν φτάνει ούτε για να πάρω νερά και καφέδες

«Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, που θα βρω ανθρώπους», ανέφερε αρχικά η Νόρα Βαλσάμη, η οποία κινδύνευσε να χάσει το σπίτι της για χρέη 60.000 ευρώ, σύμφωνα και με τον Τάσο Τεργιάκη. «Δεν περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου για να με βοηθήσουν, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω», συνέχισε η ίδια αναφερόμενη στον θάνατο του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου.

Η Νόρα Βαλσάμη αποκάλυψε, ακόμη, ότι μετά την τακτοποίηση της υπόθεσης του σπιτιού της βρίσκεται σε επαφή με την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών που μεσολάβησε για να τη βοηθήσει, ενώ ρωτήθηκε και για το πώς τα βγάζει πέρα, με την ίδια να απαντά: «Σκ@τ@ τα βγάζω πέρα. Δεν έχω λεφτά. Η σύνταξη είναι 500 ευρώ, η οποία δεν είναι τίποτα. Δεν φτάνει ούτε για να πάρω νερά και καφέδες. Ντροπή τους! Ντροπή, όλοι μου το λένε».


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις