Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κάτια Ταραμπάνκο – Μέγαρο Μουσικής: Το βίντεο για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάτια Ταραμπάνκο – Μέγαρο Μουσικής: Το βίντεο για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική

Κάτια Ταραμπάνκο - Μέγαρο Μουσικής: «Όσο γρήγορα και να τρέχει το όνειρο σου, κυνηγά το» πρόσθεσε το μοντέλο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε πριν λίγο καιρό το ντεμπούτο της στο θεατρικό σανίδι κι έκανε μια ανάρτηση για το όνειρό της, που έγινε πραγματικότητα. Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, έχει αφοσιωθεί στην υποκριτική και πλέον, μετά από πολλή δουλειά, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ή με εμένα ή με καμία» στο Μέγαρο Μουσικής. Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα, θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της με το κοινό της στα social media.

Αφού δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να κλαίει και στη συνέχεια, κάποιες φωτογραφίες από την παράσταση, η Κάτια Ταραμπάνκο εξέφρασε τις σκέψεις της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Μπορείς! Μόνο εσύ μπορείς! Όσο γρήγορα και να τρέχει το όνειρο σου, κυνηγά το. Στο τέλος θα δεις, εσύ νικάς». Μέσα στο βίντεο, το μοντέλο λέει: «Είχε πολύ κλάμα, πριν έρθει με δουλειά, επιμονή και κόπο η επιτυχία. Μόνο χαμόγελα. Κυνήγα το, θα τα καταφέρεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις