Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θεσσαλονίκη νεκρή ηλικιωμένη: Θρίλερ στη συμπρωτεύουσα
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη νεκρή ηλικιωμένη: Θρίλερ στη συμπρωτεύουσα

Θεσσαλονίκη νεκρή ηλικιωμένη: Το ζευγάρι εντόπισε στο διαμέρισμά του ο ανιψιός τους - Ο 88χρονος φέρεται να έχει καταναλώσει χάπια

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με θύμα μια 78χρονη, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε από τον ανιψιό τους στην κουζίνα του σπιτιού, φέρει τραύμα και στο δεξί χέρι εκτός από τις μαχαιριές στην κοιλιά, ενώ φέρεται να δέχθηκε χτυπήματα και στο κεφάλι, πιθανότατα με κάποιο αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της, 88 ετών, σε κωματώδη κατάσταση, έχοντας καταναλώσει χάπια. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. «Μονιασμένοι ήταν, τώρα δεν ξέρουμε τι έγινε. Τελευταία φορά τους είδαμε πριν από καμιά εβδομάδα» τόνισε μεταξύ άλλων γειτόνισσα του ζευγαριού στο Πρώτο Θέμα. «Ήταν καλοί άνθρωποι. Ένα αγαπημένο ζευγάρι» πρόσθεσε κάποιος άλλος. «Ήταν πολύ φιλόξενοι και ήσυχοι άνθρωποι, δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα» ανέφερε ανήλικη που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με το ηλικιωμένο ζευγάρι. «Πριν από τρεις μέρες, η γυναίκα μου χτύπησε το θυροτηλέφωνο και έμοιαζε κλαμμενη και τρομαγμένη. Με ρώτησε αν μπορώ μα της ανοίξω γιατί δεν είχε τα κλειδιά», είπε άλλη γυναίκα του ζευγαριού στο ίδιο μέσο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις