Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καβάλα: Τροχαίο ατύχημα – Σύγκρουση με αγροτικό
ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Τροχαίο ατύχημα – Σύγκρουση με αγροτικό

Καβάλα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα - Ασφαλής βγήκε ο οδηγός

Ένα αυτοκινητιστικό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός οδηγού συνέβη σήμερα στην Καβάλα. Ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός του περιστατικού που έλαβε χώρα στον δρόμο προς την κοινότητα Παληού. Πιο συγκεκριμένα, το σφοδρό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 9.30 το πρωί της Πέμπτης 22/02 στον δρόμο Καβάλα – Παληό μεταξύ Μπάτης και Τόσκας. Σύμφωνα με αναφορές της proininews.gr, το επιβατικό αυτοκίνητο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο οδηγός έπεσε πάνω στη διαχωριστική νησίδα και συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό όχημα από το οποίο αποκρούστηκε εκτός οδοστρώματος. Παρά την έντονη σύγκρουση και τον εκτροχιασμό του οχήματος, ο οδηγός και ο συνοδηγός δεν υπέστησαν σοβαρά τραύματα. Μάλιστα, ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο.

Μαρτυρίες

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες που παρακολούθησαν το περιστατικό, ο οδηγός διατηρούσε τις αισθήσεις του. Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι του έγινε απευθείας αλκοτέστ, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις