Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπύρος Μπιμπίλας: Η αποκάλυψη για τον αριθμό των συντρόφων του και η επίθεση που δέχθηκε
LIFESTYLE

Σπύρος Μπιμπίλας: Η αποκάλυψη για τον αριθμό των συντρόφων του και η επίθεση που δέχθηκε

Σπύρος Μπιμπίλας: Δέχτηκε ομοφοβική επίθεση στο δρόμο μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και τοποθετήθηκε σε συνέντευξη για τον αριθμό των πρώην συντρόφων του

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή και τη σεξουαλικότητά του στα πλαίσια της ψήφισης του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Μάλιστα, ο βουλευτής του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας παρέθεσε ότι έπειτα από την ομιλία του στη Βουλή δέχθηκε λεκτική επίθεση στο δρόμο από έναν περαστικό. Ο ίδιος περιγράφει ότι: «Δέχτηκα μια πολύ χυδαία επίθεση στο δρόμο από έναν κύριο με ένα ποδήλατο. Δεν μπορώ να σας πω τι! Όχι χειρονομία, λεκτική επίθεση! Δεν λέγεται στην τηλεόραση. Εγώ του είπα “σας τρομάξαμε;” και μου λέει “ναι”! Και του είπα “καλά κάναμε και σας τρομάξαμε, για να ξυπνήσετε».

Το πρωί της Δευτέρας, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και δημοσιοποίησε πληροφορίες για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του όταν ήταν παιδί. Αναφέρθηκε στην αντίδραση της μητέρας του μετά την αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς του από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα. Επίσης, μίλησε για τη συμπαράσταση από τα αδέρφια του και την ψυχοθεραπεία.

Η αποκάλυψη για τους συντρόφους του

Ξεκινώντας τη δήλωσή του ο Σπύρος Μπιμπίλας ομολόγησε ότι είναι ένας συντροφικός και μονογαμικός άνθρωπος. Συνέχισε λέγοντας ότι: «Δεν υπάρχουν γκέι άνθρωποι που τους αρέσει πάρα πολύ να αλλάζουν συντρόφους, όπως και ετεροφυλόφιλοι, υπάρχουν και παντρεμένοι άνθρωποι που αλλάζουν συνεχώς συντρόφους εκτός γάμου. Εγώ είμαι πολύ της συντροφικότητας και θα μ’ άρεσε πάρα πολύ να ζήσω με έναν άνθρωπο που εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ».

Μετά από απορία του παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό» δήλωσε ότι: «Να σας πω κάτι να γελάσετε. Στο “Αntivirus” όταν με ρωτήσανε – γιατί μου έκαναν μια τέτοιου είδους ερώτηση, “με πόσους ανθρώπους έχεις πάει στη ζωή σου” – εκεί ντράπηκα και είπα τυχαία το 40. Και μετά κάτσαμε με έναν πολύ αγαπημένο και πρώην σύντροφο και μου λέει: “Μα είναι δυνατόν να έχεις πάει…; Αφού δεν πας”. Και κάτσαμε και τα βγάλαμε και ήταν 25. Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου. Αλλά οι σχέσεις μου, οι μεγάλες και ουσιαστικές που έχουν μείνει στην καρδιά μου και από αυτούς τους ανθρώπους οι 3 τουλάχιστον είναι οικογένειά μου, είναι πολύ μεγάλες σχέσεις, δεκαετίας δηλαδή».

Η θέση του για την απόκτηση παιδιού

Όταν ρωτήθηκε για τον εάν επιθυμεί να αποκτήσει παιδί, αποκρίθηκε ότι: «Τώρα κοντεύω 70 χρονών θα κάνω παιδί;». Πρόσθεσε ότι ο πολιτικός γάμος «ασφαλώς είναι το επιστέγασμα. Υπάρχουν πολλά ηθικά πράγματα, που εφόσον αγαπάς πάρα πολύ έναν άνθρωπο, θα ήθελες να δεθείς περισσότερο μαζί του. Επίσης, υπάρχουν και τα κληρονομικά δικαιώματα. Είναι άλλο να αφήσεις μια διαθήκη σε κάποιον που αγαπάς και άλλο να είναι ο σύντροφός σου και να τα παίρνει χωρίς να πληρώνει τεράστιους φόρους. Αυτό το έπαθε ο Κώστας ο Φαλελάκης όταν πέθανε ο φίλος μας ο Μηνάς Χατζησάββας και δεν θεωρήθηκε σπίτι του το σπίτι του, γιατί δεν προλάβανε ούτε καν το σύμφωνο συμβίωσης, πέθανε ο Μηνάς λίγο πριν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις