Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

12

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σαμάνθα Μίσοβιτς – γυμνές φωτογραφίες: “Θα το πάω νομικά αν δεν σταματήσει”
LIFESTYLE

Σαμάνθα Μίσοβιτς – γυμνές φωτογραφίες: “Θα το πάω νομικά αν δεν σταματήσει”

Σαμάνθα Μίσοβιτς - γυμνές φωτογραφίες: «Αν δεν ήμουν δυνατός άνθρωπος, ίσως να με επηρέαζε πάρα πολύ» είπε η Σταρ Ελλάς 2022

Η Σταρ Ελλάς 2022, Σαμάνθα Μίσοβιτς, λίγο πριν φύγει για τα καλλιστεία «Μις Κόσμος» έκανε μερικές δηλώσεις για τις γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ, μέσω ψεύτικου λογαριασμού. Το μοντέλο είπε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» ότι θα κυνηγήσει νομικά μέχρι τέλους, όσους εμπλέκονται με τη διαρροή των φωτογραφιών.

Πιο αναλυτικά, η Σαμάνθα Μίσοβιτς είπε: «Είναι ένα θέμα που έχει γίνει εδώ και λίγα χρόνια και συνεχίζεται ακόμη. Οι φωτογραφίες δεν έχουν κατέβει ακόμη και δεν μπορώ να πω ότι έχω όλο το υλικό. Δεν ξέρω τι δείχνουν προς τα έξω, γιατί διαγράφουν τα μηνύματα, μετά μπλοκάρουν τους χρήστες που έστειλαν, γιατί ο κόσμος με γνωρίζει, ο κόσμος ξέρει ότι τα μηνύματα που τους έρχονται δεν είναι από μένα. Έχω σίγουρα κάποιες συνομιλίες. Είναι ένα θέμα το οποίο είχα πει ότι δεν θα δώσω σημασία, πλέον δεν μπορώ να μην δώσω σημασία. Έχει καταντήσει κουραστικό, ασχολούμαι με τη ζωή μου, ας ασχοληθεί και ο κόσμος με τη δικιά του και ειδικά σε ένα τέτοιο κομμάτι με αυτό που κάνουν, είναι πολύ άσχημο».

Τέλος, η πρώην Σταρ Ελλάς τόνισε,

«Δεν είναι ζήλια αυτό, είναι κακία και ψυχολογική καταστροφή θα μπορούσα να πω, δηλαδή αν δεν ήμουν ένας άνθρωπος τόσο δυνατός, ίσως να με επηρέαζε πάρα πολύ δεν ξέρω κι εγώ μέχρι ποιο σημείο. Θα το πάω νομικά, αν δεν σταματήσει αυτό, θα το κυνηγήσω στα άκρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις