Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / ΗΠΑ επίθεση: Γυναίκα μαχαίρωσε δύο φίλες της
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ επίθεση: Γυναίκα μαχαίρωσε δύο φίλες της

ΗΠΑ επίθεση: Γιατί μαχαίρωσε τις φίλες της;

Μια γυναίκα από το Λίνκολν των ΗΠΑ κατηγορείται ότι μαχαίρωσε δύο φίλες της που την είχαν επισκεφθεί, επειδή της είπαν ότι το σπίτι της ήταν ακατάστατο. Οι αστυνομικοί του Λίνκολν έσπευσαν στο σπίτι μετά από αναφορά για μαχαίρωμα λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Η αστυνομία μίλησε με τις δύο τραυματισμένες γυναίκες, οι οποίες ισχυρίστηκαν ότι δέχτηκαν επίθεση από την 24χρονη Tatiana Iniguez. Οι γυναίκες, μαζί με τα δύο παιδιά τους, επισκέφθηκαν το σπίτι της Iniguez και έκαναν ένα σχόλιο για την ακαταστασία του σπιτιού, επειδή, όπως οι ίδιες ανέφεραν αργότερα, στο σπίτι ζούσαν και δύο παιδιά.

Τότε η Tatiana Iniguez επιτέθηκε στη μία από τις γυναίκες προσπαθώντας να την πνίξει. Η άλλη γυναίκα επενέβη και όπως δήλωσε στην αστυνομία, η Iniguez άρχισε να την γρονθοκοπεί στο κεφάλι. Μετά η Iniguez άρπαξε ένα μαχαίρι και τις απείλησε, ενώ δεν δίστασε να μαχαιρώσει μία από τις δύο γυναίκες στο πρόσωπο, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι αστυνομικοί είδαν το τραύμα κάτω από το δεξί μάτι της γυναίκας, καθώς και αμυντικά τραύματα στα χέρια της.

Επιπλέον, βρήκαν το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην συγκεκριμένη επίθεση. Τέσσερα παιδιά ήταν παρόντα την ώρα του συμβάντος, με βάση την αστυνομία. Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης μια «υπερβολική ποσότητα» περιττωμάτων σκύλου και νεκρά ποντίκια στο υπόγειο του σπιτιού, ενώ εντόπισαν ρούχα και πετσέτες γεμάτα περιττώματα διάσπαρτα στο σπίτι. Τα δύο παιδιά που ζούσαν στο σπίτι δόθηκαν σε μέλος της οικογένειας. Η Iniguez συνελήφθη και αργότερα κατηγορήθηκε για επίθεση δευτέρου βαθμού και κατοχή φονικού όπλου κατά τη διάπραξη κακουργήματος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις