Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγελόπουλοι: 7 φορές σερί οι νίκες του Ολυμπιακού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγελόπουλοι: 7 φορές σερί οι νίκες του Ολυμπιακού

Αγγελόπουλοι: Το ρεκόρ του Ολυμπιακού μέσα σε 2,5 χρόνια

Το Κύπελλο Ελλάδος κατέκτησε για έβδομη φορά κατά σειρά ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ. Έπειτα από την επικράτησή της ομάδας επί του Παναθηναϊκού με σκορ 69-58, οι πρόεδροι και η ομάδα αποθεώθηκαν από τους οπαδούς. Μάλιστα, η ομάδα έχει κερδίσει Νταμπλ το 2021-22, Νταμπλ και Σούπερ Καπ το 2022-23, Σούπερ Καπ και Κύπελλο έως τώρα.

Ο Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν ανοιχτά για τη νίκη του λέγοντας ότι: «Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή…». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνέχισε: «Όταν μεγαλώσουμε κάποια στιγμή θα καταλάβουμε όλοι μας τι έχει γίνει!». Από τη δική του οπτική, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε ότι: «Το μέχρι τέλους είναι όσο μέχρι αντέχουμε, μέχρι όσο ο κόσμος μας μας στηρίζει και μέχρι ο Ολυμπιακός να μας δίνει αυτή την τρέλα που ζούμε σήμερα και έχουμε ζήσει τόσες άλλες φορές τα τελευταία είκοσι χρόνια που είμαστε στην ομάδα».

Το αξιοθαύμαστο ρεκόρ!

Αυτή η νίκη είναι «είναι μεγάλο επίτευγμα, μας κάνει περήφανους και ελπίζω να πάμε για τον 8ο σερί», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Η επικράτηση της ομάδας για έβδομη φορά στην Κρήτη, έκανε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αποκαλύψει ότι: «Εφτά τίτλοι σε 2.5 χρόνια είναι απίστευτο. Ζούμε αυτά που αξίζουμε και αυτά που αξίζαμε πάντα. Τα έφερε έτσι η ζωή και τα ζούμε. Για αυτό έχουμε αυτά τα συναισθήματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις