Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διδυμότειχο: Τσακώθηκαν και τον χτύπησε στο κεφάλι με το κοντάκι
ΕΛΛΑΔΑ

Διδυμότειχο: Τσακώθηκαν και τον χτύπησε στο κεφάλι με το κοντάκι

Ο 35χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Άγριο χτύπημα με το κοντάκι ενός αεροβόλου όπλου κατάφερε Έλληνας σε συνομήλικο ομοεθνή του μετά από καβγά. Οι δυο άντρες που ζουν στο ίδιο σπίτι στο Διδυμότειχο διαπληκτίστηκαν λόγω προσωπικών διαφορών και ο ένας δεν δίστασε να τον χτυπήσει άγρια στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Το επεισόδιο συνέβη τις βραδινές ώρες της Πέμπτης και το 35χρονο θύμα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις..

Ο δράστης συνελήφθη την Παρασκευή, έπειτα από έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος, όμως δεν εξήγησε τους λόγους του καυγά. Το όπλο κατασχέθηκε στην κατοχή του και, αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, κρατείται και θα απολογηθεί την Δευτέρα στην ανακρίτρια.

Άγριος καβγάς στην Πέλλα: Οδηγός δάγκωσε το αυτί διανομέα
Ένας καβγάς με φρικιαστική κατάληξη
Καθημερινές οι συρράξεις στους δρόμους – Ξύλο στον Βύρωνα για το παρκάρισμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις