Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έκοψε το πέος του συντρόφου της: Ένας καβγάς με φρικιαστική κατάληξη
ΚΟΣΜΟΣ

Έκοψε το πέος του συντρόφου της: Ένας καβγάς με φρικιαστική κατάληξη

Περού: 39χρονη μετά από καβγά έκοψε με κουζινομάχαιρο το μόριο του συντρόφου της, ενώ κοιμόταν

Αιματηρή κατάληξη είχε ο καβγάς ενός ζευγαριού στο Περού παραμονές της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Οι περουβιανές Αρχές διεξάγουν έρευνα εις βάρος μιας γυναίκας, που φέρεται να απέκοψε με κουζινομάχαιρο το πέος του συντρόφου της, ενώ εκείνος κοιμόταν. Ο άνδρας, ονόματι Ιván Céspedes Sánchez, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, υπέστη «τραυματικό ακρωτηριασμό», του παρέχεται ιατρική περίθαλψη και ψυχολογική υποστήριξη, όπως ανέφεραν ιατρικοί κύκλοι στο Γαλλικό Πρακτορείο. Η 39χρονη Marleni Rimarachin Colunche δεν συνελήφθη, καθώς πρέπει να φροντίσει το μόλις τριών μηνών βρέφος που απέκτησε με το θύμα, ανέφερε η εισαγγελία της Chota στο βόρειο Περού. Και πρόσθεσε ότι αναμένεται το πόρισμα της έρευνας για να εξακριβωθεί το κίνητρο και οι συνθήκες του συμβάντος.

Περουβιανά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι η 39χρονη τσακώθηκε το Σαββατοκύριακο με τον σύντροφό της, όταν εκείνος επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι, νομίζοντας ότι την απατούσε. Μετά τον καβγά ο άνδρας αποκοιμήθηκε κι εκείνη άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και του έκοψε το πέος. «Είμαστε σοκαρισμένοι. Ζητούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τι άλλο περιμένουν;», δήλωσε ο θείος του θύματος σε τοπικά ΜΜΕ.

Η υπόθεση Μπόμπιτ

Το περιστατικό θύμισε τη διαβόητη υπόθεση του 1993 στις ΗΠΑ όταν η Λορένα Μπόμπιτ απέκοψε το πέος του 26χρονου τότε συζύγου της, Τζον Γουέιν Μπόμπιτ ενώ εκείνος κοιμόταν στο σπίτι τους στη Βιρτζίνια. Η γεννημένη στον Ισημερινό γυναίκα είχε πει τότε ότι ο άνδρας της την είχε βιάσει. Η υπόθεση πυροδότησε έντονη συζήτηση στις ΗΠΑ για τη σεξουαλική βία στο γάμο και σε σχέσεις ζευγαριών. Η αστυνομία βρήκε το κομμένο πέος που είχε πετάξει η Λορένα από το παράθυρο του αυτοκινήτου της όταν έφυγε τρεχοντας από το σπίτι και ο Τζον υποβλήθηκε αργότερα σε εγχείριση για να το ξανακολλήσει. Ο Μπόμπιτ εκμεταλλεύτηκε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για την υπόθεση για να αποκτήσει φήμη. Το πρόσωπό του κοσμούσε την εποχή εκείνη ψυγεία μπύρας, ενώ ο ίδιος έγινε ίνδαλμα για τους macho Αμερικανούς. Αργότερα ο Μπόμπιτ έγινε ηθοποιός ταινιών πορνό και όταν πέρασαν αρκετά χρόνια έγινε ιερέας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις