Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

15

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διαρρήκτες ξέχασαν το όπλο: Δράστες για… κλάματα
ΕΛΛΑΔΑ

Διαρρήκτες ξέχασαν το όπλο: Δράστες για… κλάματα

Διαρρήκτες ξέχασαν το όπλο: Άρπαξαν όσα χρήματα μπορούσαν από την ταμειακή μηχανή και το χρηματοκιβώτιο, αλλά ξέχασαν το όπλο τους, στοιχείο πολύτιμο για τις έρευνες των αστυνομικών

Διαρρήκτες μπούκαραν σε συνεργείο στην Κυψέλη πλήρως εξοπλισμένοι και… οπλισμένοι, προκειμένου να κάνουν την τέλεια ληστεία. Αλλά στην πράξη δεν τα κατάφεραν, αφού ξέχασαν πίσω το όπλο τους! Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/02) όταν οι δράστες κατάφεραν να «χτυπήσουν» στο συγκεκριμένο συνεργείο που είχαν βάλει στο μάτι, παραβιάζοντας την πόρτα και εισβάλλοντας σε αυτό.

Άρπαξαν όσα χρήματα μπορούσαν από την ταμειακή μηχανή και το χρηματοκιβώτιο, αλλά ξέχασαν το όπλο

Προσδοκώντας να αρπάξουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν, αρχικά άδειασαν το ταμείο, από όπου πήραν όσα χρήματα υπήρχαν, ενώ στη συνέχεια εντόπισαν και το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης το οποίο επίσης περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι στο χώρο του συνεργείου βρέθηκε ένα περίστροφο κρότου, χωρίς φυσίγγια, το οποίο όμως δεν ανήκει στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Πιθανότατα ανήκει του διαρρήκτες που φεύγοντας θυμήθηκαν να πάρουν τη «λεία» τους, αλλά όχι το περίστροφο που είχαν μαζί τους, το οποίο αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις