Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ Ιράν: Νέο “χτύπημα” στις καμπύλες της
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ Ιράν: Νέο “χτύπημα” στις καμπύλες της

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Οι Ιρανοί λογόκριναν τις πλούσιες καμπύλες της συντρόφου του Ρονάλντο - Δείτε φωτογραφίες

Οι Ιρανοί «χτύπησαν» ξανά την οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο.  Δεν πάει καιρός από τότε που ανακοίνωσαν ότι καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα το CR7 αφού τόλμησε να ασπαστεί ανύπαντρη γυναίκα κατά την επίσκεψη του στο Ιράν, τώρα τα… έβαλαν με την σύντροφό του.  Πριν από λίγες ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιόρτασε μαζί με τα παιδιά του και την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ τα 39α γενέθλιά του. Το ζευγάρι ανέβασε στα social media μια οικογενειακή φωτογραφία πίσω από το πάρτι.

Ξέφυγε εντελώς ο Ρονάλντο – Η πιο αηδιαστική κίνησή του

Η φωτογραφία έπαιξε σε όλα τα media του κόσμου και η ιρανική εφημερίδα, «Hamshahri», επειδή ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πουλάει πολύ στη χώρα, αποφάσισε να κάνει θέμα τα γενέθλια.  Η εφημερίδα έγραψε το ρεπορτάζ και δημοσίευσε και την σχετική φωτογραφία. Κάτι έλειπε όμως. Τι; Οι πλούσιες καμπύλες της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Η “καυτή” σύντροφος του Πορτογάλου ήταν στην μια άκρη της φωτογραφίας και έτσι φάνηκε ξεκάθαρα τι είχαν κάνει οι Ιρανοί.

Αποφάσισαν να «πετσοκόψουν» τον ποπό της γιατί αλλιώς η φωτογραφία δεν θα μπορούσε να δημοσιευτεί σε ένα κράτος όπως είναι το Ιράν. Η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral και ξέσπασε… θύελλα κατά του Ιράν στα social media.

«Αυτό είναι ενα παράδειγμα για το πόσο άρρωστοι είναι οι ισλαμιστές όταν πρόκειται για το γυναικείο σώμα» έγραψε χρήστης του X. «Η Τζορτζίνα έχει στεναχωρηθεί πολύ. Δουλεύει σκληρά για το σώμα της και είναι πολύ περήφανη για τις καμπύλες της» δήλωσε στη Sun πηγή από το περιβάλλον της Τζορτζίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις