Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ίντερ Μαϊάμι: Με πολλές αλλαγές η νέα σεζόν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ίντερ Μαϊάμι: Με πολλές αλλαγές η νέα σεζόν

Ίντερ Μαϊάμι: Ποιους παίκτες θέλει να διώξει ο σύλλογος

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η Ίντερ Μαϊάμι ενδέχεται να αναγκαστεί να πουλήσει παίκτες μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να είναι “καθαρή” με τους κανόνες περί συμμόρφωσης των ρόστερ ενόψει της προθεσμίας για τη σεζόν 2024 στο MLS.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Ίντερ Μαϊάμι πρέπει επειγόντως να εξασφαλίσει περισσότερα χρήματα μέσω πωλήσεων ή μείωση των μισθολογικών δαπανών, για να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς του ρόστερ του MLS. Παίκτες-κλειδιά, όπως οι Γκρεγκόρε, Ζαν Μότα, Ρόμπερτ Τέιλορ φέρονται να είναι διαθέσιμοι για μεταγραφή ή ανταλλαγή, καθώς η Ίντερ Μαϊάμι στοχεύει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις.

Αν και το MLS δεν έχει ανακοινώσει ακόμη συγκεκριμένους κανόνες για το ρόστερ της σεζόν 2024, είναι γνωστό ότι το 2023, ο μισθολογικός προϋπολογισμός αυτού ήταν το ποσό των 5,21 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ποσό που έχει στα ταμεία ο σύλλογος

Το ακριβές ποσό των κονδυλίων κατανομής που χρειάζεται η Ίντερ Μαϊάμι για να “αντέξει” παραμένει αδιευκρίνιστο, ενώ δεν είναι βέβαιο πόσα χρήματα έχει στα ταμεία του ο σύλλογος σχεδόν 90,13 εκατομμύρια από τα προηγούμενα χρόνια ή πόσα μπορεί να δανείστηκε στο παρελθόν.

Να θυμίσουμε επίσης πως ο Σύλλογος του Ντέιβιντ Μπέκαμ απέκτησε παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως οι Σουάρεζ, Μπουσκέτς και Ζόρτνι Άλμπα προσφέροντάς τους μεγάλα συμβόλαια, με το μεγαλύτερο φυσικά να είναι αυτό του Λιονέλ Μέσι. Η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει στις 21 Φεβρουαρίου και η μάχη με τον χρόνο έχει ξεκινήσει. Να σημειωθεί ότι, αύριο 16/2, 02:30 (ώρα Ελλάδας) η Ίντερ Μαϊάμι θα παίξει φιλικό με την παλιά ομάδα του Μέσι από την Αργεντινή την Νιούελς Όλντ Μπόις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις