Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έρωτας Φυγάς – Γεννατάς: Φοβήθηκα ότι θα μείνω χωρίς δουλειά
LIFESTYLE

Έρωτας Φυγάς – Γεννατάς: Φοβήθηκα ότι θα μείνω χωρίς δουλειά

Έρωτας Φυγάς - Γεννατάς: «Είναι ακατανόητο ένας χώρος που έχει 5% να σκοτώνει μια σειρά που έχει 20%» πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε για τον «Έρωτα Φυγά», ο οποίος σταμάτησε από το OPEN και πλέον θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1, για την καριέρα του και άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Μου έλεγαν πάρα πολλά στο δρόμο για το “Είσαι το ταίρι μου”, ένας μου είχε φωνάξει ότι “είναι μαζί σου όλη η Ελλάδα”».

Για τον «Έρωτα Φυγά» και την αλλαγή της τηλεοπτικές στέγης από το OPEN στον ΑΝΤ1, ο Γεράσιμος Γεννατάς σχολίασε: «Ήταν λίγο άκομψο. Δεν ξέρω αν έφυγε ή αν τον έδιωξαν. Δεν ξέρω αν θέλω να χρησιμοποιήσω τη λέξη “δικαίωση”, γιατί κάτι έχει, κάτι έχει κόντρα, αλλά νιώθουμε χαρούμενοι, νιώθουμε χαρούμενοι πρώτα-πρώτα που συνεχίζουμε να υπάρχουμε. Φοβήθηκα ότι θα μείνω χωρίς δουλειά. Όσο ξέρω η παραγωγή στάθηκε πολύ εκεί, δεν υπήρξαν ούτε καθυστερήσεις , ούτε μη πληρωμές. Ποτέ δεν ακούσαμε μια συγγνώμη. Έχει ακούσει αυτός ο τόπος κάποια συγγνώμη, κάποια στιγμή;

Τι συγγνώμη; Πεταμένοι στον δρόμο ήμασταν. Ήταν ακατανόητη η απόφαση. Δεν γίνεται να “σκοτώνεις” μια σειρά έτσι. Τι θα πει δεν βγαίνουν τα λεφτά; Εκτός από τα λεφτά υπάρχει κάτι άλλο σε αυτή τη ζωή. Ένας χώρος που έχει 5% σκοτώνει μια σειρά που έχει 20%, είναι ακατανόητο. Μετά δηλαδή τι θα γίνει; Γιατί το 20% πάλι το χρησιμοποιώ εγώ – αλλά εγώ δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω – δεν είναι νούμερο, αντιπροσωπεύει ανθρώπους, δηλαδή δεν ξέρω σε πραγματικό νούμερο τι θα πει αυτό. Μπορεί να είναι και 1 εκατομμύριο, 1 εκατομμύριο άνθρωποι. Άρα λες δεν με ενδιαφέρει, δεν με ενδιαφέρουν τι βλέπουν αυτοί. Είναι ωραίο αυτό;».

Στη συνέχεια, σχετικά με προηγούμενες δηλώσεις του, ο ηθοποιός σημείωσε,

«Το γεγονός ότι δεν μασάω τα λόγια μου, μου έχει στοιχίσει πολύ. Δεν είπα ποτέ ότι τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός. Μίλησα για ένα συγκεκριμένο είδος, εγώ σέβομαι και εκτιμώ το λαϊκό τραγούδι, γονατίζω μπροστά του και συγκινούμαι. Έχουμε βγάλει ποιητές σε αυτόν τον τόπο. Μας αρέσουν αυτά τα τραγούδια που ακούμε τώρα; Σήμερα όλα τα παιδιά, οκτώ χρόνων, ακούνε αυτά τα τραγούδια, τα οποία φέρνουν μίσος στην κοινωνία. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Αναρωτιέμαι μας αρέσει αυτό το πράγματα, το θέλουμε; Για ποιον λόγο το θέλουμε;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις