Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Ορφανός παιδιά: Πατέρας για δεύτερη φορά ο ηθοποιός
LIFESTYLE

Νίκος Ορφανός παιδιά: Πατέρας για δεύτερη φορά ο ηθοποιός

Νίκος Ορφανός παιδιά: «Περιμένουμε το παιδάκι μας τον Μάιο» είπε σε συνέντευξη και αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Ο Νίκος Ορφανός αποκάλυψε πως σε λίγους μήνες θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, μιας και η σύζυγός του, Αντιγόνη Παφίλη, είναι ξανά έγκυος. Μιλώντας στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» ο ηθοποιός είπε: «Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας τον Μάιο και είναι κορίτσι. Είμαστε στις ετοιμασίες με τη γυναίκα μου για το ροζ παιδικό δωμάτιο της κόρης μας».

Στην πορεία της συνέντευξης, ο Νίκος Ορφανός είπε για τη σύζυγό του, ότι: «Συμβουλεύομαι τη γυναίκα μου και την ακούω σε όλα. Εκτιμώ πολύ το κριτήριο και την κρίση της, για αυτό και είμαστε μαζί. Δεν κάνω πάντα αυτό που θέλει η Αντιγόνη, έχω και εγώ την δική μου κρίση. Είμαι πολύ αυθόρμητος και η γυναίκα μου, μου κάνει κριτική για αυτή την άνεσή μου».

Στο τέλος, ο Νίκος Ορφανός μίλησε και για τον γιο του. «Ο γιος μου είναι 8,5 ετών, μέσα από εκείνον προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος με όλες μου τις δυνάμεις. Είμαι εδώ για τις ανάγκες του παιδιού μου και της γυναίκας μου, ο εαυτός μου έρχεται τελευταίος πλέον. Η γυναίκα μου με έκανε ευτυχισμένο οπότε αυτόματα είμαι και καλύτερος άνθρωπος» δήλωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις