Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έξαλλοι Λιάγκας και Περρής με το βίντεο της Μουτίδου – “Επικίνδυνες απόψεις, πού ζει”
LIFESTYLE

Έξαλλοι Λιάγκας και Περρής με το βίντεο της Μουτίδου – “Επικίνδυνες απόψεις, πού ζει”

Λιάγκας και Περρής κατά της Σοφίας Μουτίδου: «Ποιοι είναι οι φίλοι της, πού ζει;», «Ακατάσχετη αρλουμπολογία»

Την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα και του Βαγγέλη Περρή προκάλεσε η τοποθέτηση που έκανε η Σοφία Μουτίδου μέσα από το κανάλι της στο YouTube, αναφορικά με τον ρόλο της μητέρας και του πατέρα στη ζωή ενός παιδιού. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός και stand-up comedian «ανέβασε» τη Δευτέρα στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο με τίτλο «Η μάνα και ο πατέρας στην Ελλάδα», στο οποίο η ίδια αναφέρεται με τον γνωστό χιουμοριστικό και καυστικό της τρόπο στους ρόλους της μητέρας και του πατέρα μέσα σε μία οικογένεια.

Κανάκης: Αν συνεχίσουμε έτσι, το Ιράν θα φαντάζει σε λίγο Νέα Υόρκη μπροστά στην Ελλάδα

Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο σχολίασε το θέμα, προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο του Γιώργου Λιάγκα, όσο και του Βαγγέλη Περρή, με τον δεύτερο να κάνει λόγο, μάλιστα, για «ακατάσχετη αρλουμπολογία».

Σοφία Μουτίδου: Το απόσπασμα του βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και οι αντιδράσεις

«Η μητέρα και ο πατέρας είναι δύο αντίπαλοι. Μην σου πω, ότι τσαντίζονται όταν σε βλέπουν, γιατί τους θυμίζεις το γεγονός ότι ενώθηκαν. Εσύ, με έναν τρόπο, τους ερεθίζεις, γιατί τους θυμίζεις ότι ήρθαν σε επαφή, και δεν θέλουν καθόλου πια. Και πρέπει να προσποιούνται ότι είναι καλά», αναφέρει χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου στο σχετικό βίντεό της.

«Στο υπόλοιπο της ζωής της η μαμά θα ήθελε να είναι σε ένα εμπορικό κέντρο, σου ακούγεται επίπεδο, και ρηχό, και μη φεμινιστικό -δεν είναι όμως, όπου στο εμπορικό κέντρο θα την ενδιάφερε μόνο να ηρεμήσει. Ο μπαμπάς σου από τη μεριά του, θα ήθελε πάρα πολύ να είναι σε μία κερκίδα ενός γηπέδου, τόσο επιφανειακά όσο ακούγεται. Η θέση του η φυσική είναι σε μία κερκίδα με δύο βουβουζέλες, και να βγάζει την τεστοστερόνη που είναι στα αρ@@@@@ του μαζεμένη μέσα από τον ήχο της βουβουζέλας. Αυτοί οι δύο, λοιπόν, δεν είναι ούτε στο mall, ούτε στο γήπεδο, είναι στο σαλόνι του σπιτιού σου και είσαι εσύ ανάμεσά τους. Για αυτό και οι ψυχολόγοι ανθούν στις μέρες μας», προσθέτει η ίδια.

“Επικίνδυνες απόψεις”

«Ποιοι είναι οι φίλοι της κ. Μουτίδου; Τι στερεοτυπική ανάλυση είναι αυτή; Πού ζει; Είναι αυτή η σύγχρονη κοινωνία; Προφανώς υπήρχαν στο παρελθόν, και υπάρχουν ακόμα κάποια κατάλοιπα αυτής της κοινωνίας που μας περιγράφει η κ. Μουτίδου. Δεν είναι ο σύγχρονος άνθρωπος, όμως. Δεν είναι ο σύγχρονος άνθρωπος ο άνδρας με τη βουβουζέλα, που θα ήθελε να είναι στο γήπεδο, και δεν είναι καλός πατέρας, και μισεί τη γυναίκα του και, ουσιαστικά, και το παιδί του, και τα γράφει όλα στα γεννητικά του όργανα. Ούτε η μάνα είναι αυτή η σύγχρονη γυναίκα που θα ήθελε να είναι μόνο στο mall γιατί το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κοιτάξει βιτρίνες και να κάνει ψώνια. Τι πράγματα είναι αυτά; Ποιοι είναι οι γνωστοί της κ. Μουτίδου; Αν είναι δυνατόν», είπε σε έντονο τόνο ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Είναι τρομερά αντιδραστικά όλα. Είναι απόψεις επικίνδυνες. Βγαίνουν από την ανάγκη της να παίξει οπωσδήποτε στις τηλεοράσεις ή κάποιος να της κάνει κλικ (σ.σ. στο βίντεο). Αλλά αυτά που λέει είναι αντιδραστικά, είναι σαφέστατα ανόητα, είναι μία ακατάσχετη αρλουμπολογία που δεν θα πρέπει να της δώσουμε καμία σημασία. Νομίζω ότι τέτοια ερεθίσματα όσο πιο πολύ τα απομακρύνουμε, τόσο πιο υγιώς ζούμε. Αυτό που περιγράφει είναι από άλλη χώρα και είναι και από άλλη εποχή», σημείωσε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Περρής, με την Ελένη Βουλγαράκη, ωστόσο, να τους επισημαίνει ότι: «Η προσέγγιση είναι χιουμοριστική βέβαια. Να κάνω ένα disclaimer, που λένε και στο YouTube: Δεν κάνει κάποια ανάλυση σοβαρή. Είναι ρόλος, κάτι το οποίο αν το βλέπαμε πάνω σε μία stand-up σκηνή, με αυτόν τον λόγο της, μπορεί να υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι θα γελούσαν. Εγώ είδα στα σχόλια ότι ταυτίστηκε πάρα πολύς κόσμος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις