Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γεωργιάδης και Πορτοσάλτε εναντίον Πάνου Βλάχου
LIFESTYLE

Γεωργιάδης και Πορτοσάλτε εναντίον Πάνου Βλάχου

«Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Αδωνι και Πορτοσάλτε»

Αντιδράσεις προκάλεσε ο ηθοποιός-μουσικός Πάνος Βλάχος καθώς στις παραστάσεις stand up comedy που κάνει στο Σταυρό του Νότου τραγουδούσε πάνω στη σκηνή «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Αδωνι και Πορτοσάλτε». Το βίντεο με τον Πάνο Βλάχο και ένα ακόμα άτομο να βρίσκονται στη σκηνή και να τραγουδούν το συγκεκριμένο στίχο, διαδόθηκε γρήγορα στα social media και όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε αντίδραση τόσο από τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη όσο και τον δημοσιογράφο Αρη Πορτοσάλτε.

Από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο X αναρωτιέται τι εννοεί ο ηθοποιός και αν με τη φράση να τον βάλει σε ένα σάκο, εννοεί να τον σκοτώσουν. «Δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!», έγραψε ο υπουργός Υγείας.

Αδωνις: Κρίμα κύριε Βλάχε

Η ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Υγείας για τον Πάνο Βλάχο:

Πορτοσάλτε: Ξέρετε ποιοι είναι, θα ήθελα πληροφορίες

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Αρης Πορτοσάλτε σχολίασε για το βίντεο «Καλησπέρα, ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; θα ήθελα πληροφορίες», δείχνοντας πως ενδεχομένως και να εξετάζει να κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού.

Πάνος Βλάχος: Βάλτε και εμένα μέσα

Με ένα Instastory, απάντησε ο Πάνος Βλάχος μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις