Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ / Η μοναδική γυναίκα αστυνομικός στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή
Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η μοναδική γυναίκα αστυνομικός στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή

Μόνο μπράβο στην αστυνομικό Μπομπολάκη Γεωργία

Την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων επισκέφθηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Κρήτης, Γιώργος Καρτσάκης. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Λασιθίου, Γιώργος Καρτσάκης και νυν περιφερειακός σύμβουλος, συνεχάρη την Ανθυπαστυνόμο Μπομπολάκη Γεωργία, η οποία είναι η μοναδική γυναίκα στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή και υπηρετεί στην Τροχαία Χανίων.

Στην ανάρτηση αναφέρει:

Σήμερα, στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, είχα τη χαρά να συναντήσω και να συγχαρώ εγκάρδια, την συνάδελφό μου Ανθυπαστυνόμο Μπομπολάκη Γεωργία που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Χανίων η οποία είναι η μόνη γυναίκα στην Κρήτη που οδηγεί μηχανή κατά την τέλεση των καθηκόντων της, σε κάθε συνθήκη! Οι γυναίκες αστυνομικοί, ισότιμα στην ΕΛ.ΑΣ συνυπηρετούν και φέρουν εις πέρας το σημαντικό έργο της υπηρεσίας!

Θεσσαλονίκη: Διευκόλυνση για τη μεταφορά βρέφους στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο παρείχαν αστυνομικοί

Διευκόλυνση για τη μεταφορά βρέφους από την Έδεσσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης παρείχαν αστυνομικοί. Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί των ομάδων «Ζ», ΔΙ.ΑΣ και ΟΠΚΕ, παρέλαβαν το ασθενοφόρο που μετέφερε το βρέφος από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης για να φτάσει όσο γίνεται πιο γρήγορα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις