Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεχάγκελ – Εθνικός Ύμνος: Ο προπονητής θρύλος έχει την Ελλάδα στην καρδια του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεχάγκελ – Εθνικός Ύμνος: Ο προπονητής θρύλος έχει την Ελλάδα στην καρδια του

Ρεχάγκελ - Εθνικός Ύμνος: Δεν χάνει ευκαιρία

Δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει πόσο αγαπά την Ελλάδα και τους Έλληνες ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο προπονητής-θρύλος της Εθνικής Ελλάδος, με την οποία έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “EQ” της Έλενας Παπαβασιλείου στο Action24, το βράδυ της Τετάρτης (7/2). Ο “Όθωνας” άνοιξε τα χαρτιά του σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μιλώντας για την πορεία που διέγραψε στον χώρο του αθλητισμού. “Συναντηθήκαμε για καφέ με τους πρώην παίκτες μου, τον Καραγκούνη, τον Φύσσα, τον Δέλλα. Ανταλλάξαμε πολλές αναμνήσεις”, αποκάλυψε ο Ότο Ρεχάγκελ.

“Έδειξα σήμερα μία φωτογραφία από όταν είχα βρεθεί εδώ στην Ακρόπολη πριν από 40 χρόνια. Αν μου είχε πει τότε κάποιος ότι στο μέλλον θα έρθεις εδώ και θα γιορτάσεις με τους ανθρώπους μία τεράστια επιτυχία, δεν θα μπορούσα με τίποτα να το πιστέψω”, εξομολογείται στη συνέχεια, 20 χρόνια μετά τη νίκη στο Euro της Πορτογαλίας. “Κανείς δεν το περίμενε τότε και έτσι προέκυψε μία ιδιαίτερη κατάσταση. Εγώ πιστεύω στις συγκυρίες κι εδώ συνάντησα νέους που βρίσκονταν στο απόγειο της ζωής τους. Τους τοποθέτησα έτσι, ώστε να έχουν επιτυχία ανάλογα με τις δυνατότητές τους”, σημειώνει ο Ότο Ρεχάγκελ στην Έλενα Παπαβασιλείου.

“Η συνταγή της επιτυχίας ήταν οι παίκτες με τις δυνατότητές τους. Εγώ όμως τους τοποθέτησα έτσι ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ικανότητές τους με όσο μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα γίνεται”, επισημαίνει ο πρώην ομοσπονδιακός μας προπονητής. Μάλιστα, ο Ότο Ρεχάγκελ δεν δίστασε να τραγουδήσει μαζί με την Έλενα Παπαβασιλείου τις πρώτες στροφές από τον ελληνικό εθνικό ύμνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις