Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πολύχρωμα σκαλοπάτια Γαλάτσι: Ξέσπασε η Καινούργιου κατά πρώην δημοτικού συμβούλου
ΕΛΛΑΔΑ

Πολύχρωμα σκαλοπάτια Γαλάτσι: Ξέσπασε η Καινούργιου κατά πρώην δημοτικού συμβούλου

Πρωτοφανής η κίνηση του πρώην δημοτικού συμβούλου Γαλατσίου

Σε μία πολύ κακή κίνηση προχώρησε ο Παναγιώτης Δαβίλλας, πρώην δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου, ο οποίος αποφάσισε να ρίξει μαύρη μπογιά σε πολύχρωμα σκαλιά της περιοχής γιατί είχαν τα χρώματα της… ανωμαλίας. Συγκεκριμένα, ανέβασε βίντεο στο οποίο έριξε μαύρη μπογιά σε σκάλα του δήμου που έχει βαφτεί με τα χρώματα του ουράνιου τόξου με  το… επιχείρημα ότι πρόκειται για προπαγάνδα υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. «Είναι τα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ +, αυτή είναι προπαγάνδα. Είναι τα έξι χρώματα, υπήρχε το μοβ χρώμα, γιατί δεν υπήρχε το καφέ;  Αν θέλει το Γαλάτσι να είναι ο πρώτος δήμος που αφιερώνουμε σκαλοπάτια στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να πάρουν απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο να τα κάνουν έτσι ξανά και να το πουν στους πολίτες.

«Δεν υπάρχει ομοφοβία, υπάρχει αδιαφορία πολιτών» είπε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή Super Κατερίνα προκαλώντας τον εκνευρισμό της Κατερίνας Καινούργιου η οποία ξέσπασε τερματίζοντας την κλήση.

«Θα κλείσω την κουβέντα, δεν θέλω να το συνεχίσω. Ευχαριστώ γεια σας!» είπε με τον Παναγιώτη Δαβίλλα να αντιδρά λέγοντας: «Αν δεν θέλετε να ακούτε αλήθειες να μου το κλείσετε!».

«Δεν θέλω να ακούω τρέλες, εμμονές, ανυπόστατα πράγματα και φανταστικά. Θα τρελαθούμε τελείως!» απάντησε η οικοδέσποινα της εκπομπής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις