Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κραουνάκης για Πολάκη: Εγώ θα έκανα και χειρότερα, ήταν πολύ κύριος με μερικούς
ΕΛΛΑΔΑ

Κραουνάκης για Πολάκη: Εγώ θα έκανα και χειρότερα, ήταν πολύ κύριος με μερικούς

Κραουνάκης για Πολάκη: «Ήταν ο μόνος που έκανε αντιπολίτευση τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης

Τη συμπάθειά του στον Παύλο Πολάκη, εξέφρασε ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης σε τηλεοπτική του συνένετυξη στο Kontra. Όπως είπε «αγαπώ τον Παύλο Πολάκη. Εχει κάτι απο τους τρόπους μου. Άλλωστε ήταν ο μόνος που έκανε αντιπολίτευση τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια».  Για το αν είναι θεμιτός ο τρόπος που συμπεριφέρεται στους πολιτικούς του αντιπάλους, ο κ.Κραουνάκης τόνισε: «Εγώ θα έκανα και χειρότερα, θα έριχνα και δέκα φάσκελα, ήταν πολύ κύριος με μερικούς».

Ο κ. Κραουνάκης αποκάλυψε επίσης ότι «δεν ψήφισε τον Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο» αλλά θεωρεί ότι εν εκλεγεί δεν θα είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός που πέρασε από την χώρα. «Ο Μητσοτάκης εξαγοράζει την στήριξη που έχει» είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ενώ συμπλήρωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να ρίξει τη «μπουφλάρα» την επομένη του συνεδρίου. Δεν παρέλειψε να κάνει την κριτική του για το ΚΚΕ επισημαίνοντας ότι πρέπει να ανοίξει την αγκαλιά του. Δήλωσε αντίθετος με την περίφημη κοινή εκδήλωση Χριστοδουλάκη – Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου εκφράζοντας την απορία «τι δουλειά έχει ο Τεμπονέρας να πάει εκεί;». Τέλος εξέφρασε την άποψη ότι «παραέχουμε γίνει Κολωνάκι με την πολιτική ορθότητα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις