Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια φόνος: Ομολόγησε ο 48χρονος τη δολοφονία του μουσικού
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια φόνος: Ομολόγησε ο 48χρονος τη δολοφονία του μουσικού

Εξάρχεια φόνος: «Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα, δεν θυμάμαι γιατί»

Στη σύλληψη ενός 48χρονου προχώρησαν οι Αρχές για τον θάνατο του μουσικού στα Εξάρχεια, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ομολόγησε τη δολοφονία. Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος κρατούνταν από το πρωί και ο οποίος φιλοξενούνταν από τον 50χρονο μουσικό στο σπίτι του στα Εξάρχεια. Αρχικά, δεν παραδεχόταν την ενοχή του, αλλά τελικώς παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχαν διαπληκτισμό και τον δολοφόνησε, χωρίς να εξηγεί τον λόγο. «Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα» φέρεται να είπε, ομολογώντας ουσιαστικά ότι δολοφόνησε τον φίλο του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος γρονθοκόπησε πολλές φορές το θύμα στο κεφάλι και το σώμα, ενώ για να αποτελειώσει την αποτρόπαια πράξη του χρησιμοποίησε και ένα σφυρί, το οποίο μάλιστα βρέθηκε στο σημείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης είχε κάνει εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμηθεί γιατί διαπληκτίστηκε με το θύμα και τελικά γιατί του αφαίρεσε τη ζωή.

Όπως φέρεται να είπε ο δράστης, τσακώθηκαν, χωρίς να λέει ή να θυμάται την αιτία. Θυμάται ότι τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα. Δεν θυμάται, όπως λέει, αν χρησιμοποίησε το σφυρί και το τσαπί που βρέθηκε δίπλα από το θύμα. Ο 48χρονος ήρθε στην Αθήνα από τη Λάρισα, αρπάζοντας το όχημα από γνωστό του, τον οποίο πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Πριν από μερικές ημέρες είχε τσακωθεί με τον πατέρα του, τον οποίο χτύπησε και καταγγέλθηκε για ενδοοικογενειακή βία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος μουσικός και συγγραφέας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του με χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Στο σπίτι του βρέθηκε, επίσης, ένας 48χρονος άνδρας σε κατάσταση μέθης.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις