Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Βρώμικο» για Κασσελάκη και Τάιλερ σε καντίνα στη Γέφυρα Σερβίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βρώμικο» για Κασσελάκη και Τάιλερ σε καντίνα στη Γέφυρα Σερβίων

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ έφαγαν σουβλάκια σε καντίνα στη Γέφυρα Σερβίων

Σε καντίνα στη Γέφυρα των Σερβίων έφαγαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Τάιλερ. Οι δυο τους κάθισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα από τα τραπεζάκια της θρυλικής καντίνας, που βρίσκεται χρόνια στο σημείο, και έφαγαν λουκάνικα και σουβλάκια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε το πολύ νόστιμο φαγητό στην καντίνα της κυρίας Γιάννας και άφησε γενναιόδωρο φιλοδώρημα.

 

Η εξόρμηση στα Μετεώρα

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ, μαζί με τη σκυλίτσα τους, Φάρλι, βρέθηκαν τη Δευτέρα στα Μετέωρα και την Καλαμπάκα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γευμάτισε στο εστιατόριο «Μετεώρων Πανόραμα» και στη συνέχεια αναχώρησε για την Κοζάνη όπου το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Συνέδριο του κόμματος. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ φωτογραφήθηκαν μάλιστα με τoυς εργαζόμενους του εστιατορίου. Σε μία από τις φωτογραφίες μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Τάιλερ και η υπεύθυνη του εστιατορίου πίνουν σφηνάκι με εντυπωσιακή θέα.

Η νεαρή ανέβασε και η ίδια στο προφίλ τις στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύντροφό του και έγραψε: «2 καταπληκτικοι άνθρωποι στο Μετεώρων πανόραμα, απλοί, φιλικοί, με αγάπη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις