Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 7/2 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης επιστρέφει στην Ελλάδα
LIFESTYLE

Survivor spoiler 7/2 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης επιστρέφει στην Ελλάδα

Survivor spoiler 7/2 αποχώρηση: Ποιος από τους τρεις υποψηφίους θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο;

Αυτή τη εβδομάδα στο Survivor θα ολοκληρωθεί με αποχώρηση κάποιου παίκτη από τους Μπλε, καθώς οι Μαχητές και κυρίως οι γυναίκες της ομάδας υπέπεσαν σε μια σειρά από σοβαρά λάθη τα οποία όπως φαίνεται κόστισαν αρκετά!

Πρώτος υποψήφιος είδαμε την Κυριακή να βγαίνει ο Rob James, κάτι που δεν προξένησε εντύπωση, μιας και σχεδόν οπότε χάνουν οι Μαχητές, ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί την πρώτη επιλογή. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Γιάννης Περπατάρης, παρά το γεγονός πως έχει αναδειχθεί και MVP της εβδομάδας. Όσον αφορά τον τρίτο παίκτη που βγήκε στον τάκο, όπως είδαμε χθες για πρώτη φορά φέτος χωρίς ψηφοφορία παίκτης των μαχητών που έφερε και νίκη στην ομάδα του βρέθηκε τελικά να είναι υποψήφιος, καθώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Ο λόγος για τον Φάνη Μπολέτση.

Έτσι, οι τρεις παίκτες που θα μονομαχήσουν απόψε θα είναι οι: Rob James, Γιάννης Περπατάρης και Φάνης Μπαλέτσης. Όσον αφορά το ποιος από τους 3 θα οδηγηθεί στην αποχώρηση απόψε 7/2 από το Survivor, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoiler ο Rob James φαίνεται να αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις