Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η “καυτή” Τζένιφερ Λόπεζ έγινε ξανά viral
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η “καυτή” Τζένιφερ Λόπεζ έγινε ξανά viral

Για λάθος λόγο

Η Τζένιφερ Λόπεζ μονοπώλησε το ενδιαφέρον των social media και αυτή τη φορά δεν ευθύνεται ο πολυσυζητημένος γάμος της με τον Μπεν Άφλεκ ή κάποια σέξι εμφάνιση που έκανε. Η σταρ έδωσε ένα εντυπωσιακό σόου στο «Saturday Night Live» με τους Latto και Redman μέχρι να συμβεί ένα απρόοπτο που αν και δεν είχε μεγάλη διάρκεια, αναπαρήχθη στα διεθνή μέσα.

Η Λόπεζ έλεγε το νέο της τραγούδι «Can’t Get Enough» και χόρευε μαζί με την ομάδα της στη σκηνή, όταν μια τρέσα από τα εξτένσιον στα μαλλιά της, ξεκόλλησε από το κεφάλι της. Το σκηνικό κατέγραψαν οι κάμερες της εκπομπής. Η JLo χορεύει όταν μια τούφα από τα μαλλιά της, μένει στο ένα της χέρι. Η Λόπεζ προσπαθεί να την ξεφορτωθεί και να συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμά της, όπως και έκανε. Το συγκεκριμένο απόσπασμα έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, μιας και έχει αναδημοσιευτεί από αρκετούς, περισσότερο μέσα από το Twitter.

Η Ayo Edebiri χαρακτήρισε απάτη την καριέρα της Τζένιφερ Λόπεζ – «Βάζει άλλους να τραγουδάνε»

Σάλος ξέσπασε στο διαδίκτυο από την αναπαραγωγή ενός βίντεο, στο οποίο η ηθοποιός Ayo Edebiri χαρακτηρίζει απάτη τη μουσική καριέρα της Τζένιφερ Λόπεζ, ισχυριζόμενη ότι χρησιμοποιεί τη φωνή άλλων ανθρώπων. Σύμφωνα με το Business Insider, το βίντεο προέρχεται από συνέντευξη στο podcast «Scam Goddess» το 2020, αλλά επανήλθε στην επικαιρότητα μετά από σχετικό άρθρο στο TMZ.

Στο κλιπ, η Ayo αναφέρει: «νομίζω ότι η Τζένιφερ Λόπεζ πιστεύει ότι εξακολουθεί να είναι καλή, παρόλο που δεν τραγουδάει στα περισσότερα από αυτά τα τραγούδια» Έτσι, ξεκίνησαν να διαδίδονται ξανά οι φήμες πως η τραγουδίστρια χρησιμοποιεί τις φωνές άλλων καλλιτεχνών στα τραγούδια της, κάτι που έχουν υποστηρίξει οι Ashanti και Christina Milian, φερόμενα θύματα της Τζένιφερ Λόπεζ. Ωστόσο, η τραγουδίστρια σε παλαιότερες δηλώσεις της έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και υποστηρίξει πως βασίζονται σε αναφορές ανθρώπων που ζηλεύουν ή θέλουν να βλάψουν την καριέρα της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις