Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χάαλαντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκουαρδιόλα απαντά στα δημοσιεύματα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάαλαντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκουαρδιόλα απαντά στα δημοσιεύματα

Χάαλαντ - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, δήλωσε... ερωτευμένος με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και υποβίβασε τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, συζήτησε την κατάσταση του Έρλινγκ Χάαλαντ εν μέσω δημοσιεύσεων που συνδέουν τον Νορβηγό επιθετικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την περασμένη εβδομάδα, δημοσιεύματα από την Ισπανία ανέφεραν ότι ο 23χρονος ήταν δυσαρεστημένος με τη ζωή στο Μάντσεστερ και έψαχνε να φύγει από τον σύλλογο το καλοκαίρι με προορισμό τους Los Blancos. Ο Γκουαρδιόλα διέψευσε τις φήμες υποστηρίζοντας ότι ήταν μια προσπάθεια να αναστατώσουν τον φορ της ομάδας.

Ο Καταλανός τεχνικός ρωτήθηκε για άλλη μια φορά για την τρέχουσα κατάσταση του Χάαλαντ και τόνισε [μέσω του Yahoo Sports]: «Για ένα ρεπορτάζ, για έναν δημοσιογράφο ή έναν λογαριασμό στο Twitter, έναν λογαριασμό στο Instagram, πιστεύετε ότι θα αλλάξουν κάτι που πρόκειται να συμβεί; Δεν πρόκειται να συμβεί. Θα συμβεί όταν ο Έρλινγκ αποφασίσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του ή όχι, όταν ο σύλλογος αποφασίσει να επεκτείνει ένα συμβόλαιο ή όχι, ή όταν έχουμε πιθανές προσφορές σε αυτόν ή όχι. Αν κάποιος θέλει τον Έρλινγκ, είναι εύκολο. Καλέστε τη Μάντσεστερ Σίτι και ρωτήστε. Είναι αυτό που κάνουμε όταν θέλουμε να υπογράψουμε κάποιον. Δεν είναι πιο περίπλοκο από αυτό».

Όταν ρωτήθηκε αν ο σύλλογος θέλει να μείνει ο Χάαλαντ, ο Γκουαρδιόλα είπε: «Τι πιστεύεις; Ότι δεν θέλουμε ο Έρλινγκ να μείνει εδώ για μια δεκαετία; Τον θέλουμε – για πολύ, πολύ καιρό σε αυτόν τον σύλλογο. Για πολύ χρόνο. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί του, τον θέλουμε». Ωστόσο, ο Πεπ παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον. «Δεν έχω πληροφορίες. Έφτασε την περασμένη σεζόν και ο αντίκτυπος ήταν απίστευτος», είπε. «Στην αρχή αυτής της σεζόν, τα νούμερα ήταν επίσης πολύ καλά. Είχε δύο μήνες τραυματισμό. Τι θα συμβεί στο μέλλον; Ειλικρινά, δεν ξέρω. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε, ελπίζουμε, να είναι χαρούμενος που είναι μαζί μας. Αυτό ξέρουμε. Και τα υπόλοιπα; Δεν ξέρω».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις