Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γκάλης για Πλατανιώτη: «Είσαι έμπνευση για κάθε παιδί»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκάλης για Πλατανιώτη: «Είσαι έμπνευση για κάθε παιδί»

Γκάλης για Πλατανιώτη: Ο Νίκος Γκάλης συνεχάρη δημόσια την παγκόσμια πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Με ένα μήνυμα στο Instagram ο Νίκος Γκάλης συνεχάρη την Ευαγγελία Πλατανιώτη, που κατέκτησε σήμερα χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης στη Ντόχα. «Συγχαρητήρια @evangelia.platanioti για την παγκόσμια πρωτιά που κατέκτησες! Εκτός από Παγκόσμια Πρωταθλήτρια είσαι και έμπνευση για κάθε παιδί που ασχολείται με ένα άθλημα δύσκολο και όμορφο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αύριο θα πάει για προπόνηση με περισσότερη όρεξη, με περισσότερα όνειρα. Μπράβο σε σένα, στις προπονήτριες και στην οικογένειά σου!» έραψε ο Νίκος Γκάλης.

Νωρίτερα η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια με το «Black Raven» (μαύρο κοράκι) στη χορογραφία της αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στην καλλιτεχνική κολύμβηση και έγραψε ιστορία.  Η χορογραφία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη είχε τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας (38.9000) από αυτές που εκτέλεσαν οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν στον τελικό του τεχνικού σόλο της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στην Ντόχα.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της ελληνικής καλλιτεχνικής κολύμβησης

Συγκεντρώνοντας 272.9633 βαθμούς- ξεπερνώντας τη «συγκομιδή» του προκριματικού στον οποίο ήταν και πάλι πρώτη- η 30χρονη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη επιτυχία της ελληνικής καλλιτεχνικής κολύμβησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Gkalis (@nick_galis)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις