Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γουάντα Νάρα: Η 37χρονη κατάφερε… αυτό που δεν κατάφερε επί χρόνια το ποδόσφαιρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γουάντα Νάρα: Η 37χρονη κατάφερε… αυτό που δεν κατάφερε επί χρόνια το ποδόσφαιρο

Η 37χρονη επιχειρηματίας ταξίδεψε στη Βραζιλία και γύρισε το νέο της video clip φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής και εκείνη της Σελεσάο

Αυτό που δεν κατάφερε επί χρόνια το ποδόσφαιρο για την Βραζιλία και την Αργεντινή το πέτυχε η Γουάντα Νάρα με το τραγούδι.  Η 37χρονη επιχειρηματίας και μάνατζερ από την Αργεντινή αποφάσισε να φέρει πιο κοντά τις δύο χώρες της Λατινικής Αμερικής που έχουν τεράστια παράδοση στο ποδόσφαιρο αλλά είναι τόσο διαφορετικές η μια από την άλλη.  Ταξίδεψε στη Βραζιλία για να … κατακτήσει και αυτή την αγορά και συνδύασε το τραγούδι με το ποδόσφαιρο.  Εξάλλου τα πέντε παιδιά είναι “καρποί” του έρωτά της με δύο ποδοσφαιριστές. Έχει τρία αγόρια με τον Μάξι Λόπεζ και δύο κορίτσια με τον Μάουρο Ικάρντι.

Η Νάρα είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό το πρώτο της τραγούδι με τον τίτλο «Bad Bitch». Το single σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη Λατινική Αμερική και αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά. Κυκλοφόρησε έτσι ένα κομμάτι με πορτογαλικό στίχο και βρέθηκε στη Βραζιλία για να γυρίσει το video clip.

Σε φαβέλα τα γυρίσματα

Το τραγούδι είναι το «O bicho vai pega» και το video clip γυρίστηκε σε μια φαβέλα της Βραζιλίας.  Είχε μαζί της μοντέλα από την χώρα του Πελέ, μουσικούς, χορευτές και πολλούς κομπάρσους. Για να τραβήξει περισσότερους φαν αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας με το Νο10, που είναι του Νεϊμάρ, και τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής που είχε βάλει στο παρελθόν ο Μάουρο Ικάρντι.

Το τραγούδι μιλάει για τον έρωτα, τις φαβέλες της Βραζιλίας και τις επιθυμίες της. Στο video clip υπάρχουν πολλά κοντινά πλάνα της (μάλλον για να μην προσέχει κανείς τη φωνή της) και συμμετέχουν δεκάδες μουσικοί, χορευτές και κομπάρσοι.  Κυκλοφόρησε στη Βραζιλία την 1η Φεβρουαρίου 2024 έχει ήδη σκαρφαλώσει στο top-3 της χώρας. Η ίδια μιλώντας για τη Βραζιλία θύμισε ότι το 2009 όταν ήταν παντρεμένη με τον Λόπεζ είχε ζήσει για λίγο στο Πόρτο Αλέγκρε αφού εκείνος έπαιζε δανεικός στη Γκρέμιο.  «Έζησα στη Βραζιλία, στο Πόρτο Αλέγκρε. Αλλά μετά μετακόμισα γρήγορα στην Ιταλία. Για αυτό το τραγούδι εμπνευστήκαμε από τους Βραζιλιάνους, τους Αργεντινούς και το ποδόσφαιρο» θα πει η Γουάντα Νάρα.

Μαζί της για τα γυρίσματα ταξίδεψαν τα παιδιά της, η αδελφή της αλλά και ο Μάουρο Ικάρντι. Σε συνέντευξή της σε ΜΜΕ της Βραζιλίας εκθείασε τον Νεϊμάρ, μίλησε για την φιλία της μαζί του αλλά και με τον σεφ του με τον οποίον έχει ανταλλάξει και συνταγές για γλυκά.  Η Γουάντα Νάρα … σάρωσε στην Αργεντινή παρουσιάζοντας το Master Chef αλλά και στην Ιταλία κερδίζοντας την 1η θέση στο Dancing with the Stars που φιλοξενήθηκε στη Ρώμη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις