Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Έλενα Κρίστενσεν: Η συνάντησή της με την Κλόντια Σίφερ – Τόσες πολλές αναμνήσεις, γράφει
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έλενα Κρίστενσεν: Η συνάντησή της με την Κλόντια Σίφερ – Τόσες πολλές αναμνήσεις, γράφει

«Μια φιλία που κράτησε όλα αυτά τα χρόνια» αναφέρει στην ανάρτησή της

Την Έλενα Κρίστενσεν και την Κλόντια Σίφερ συνδέει εδώ και χρόνια μια βαθιά φιλία. Τα δύο μοντέλα συνεργάστηκαν πολλές φορές τόσο στην πασαρέλα, όσο και σε φωτογραφίσεις, ενώ αποτελούσαν δύο από τα διασημότερα ονόματα των ’90ς. Θέλοντας να «υμνήσει» τη φιλία της με την Κλόντια Σίφερ, η Έλενα Κρίστενσεν έγραψε μερικά λόγια για τη γνωριμία τους και τη σχέση τους μέχρι σήμερα. Σε μία δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Κρίστενσεν μοιράστηκε μια σειρά κοινών φωτογραφιών τους.

Όπως εξήγησε στη λεζάντα της ανάρτησης, κάποιες από αυτές τραβήχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Η Κλόντια και εγώ είχαμε μια πραγματικά γλυκιά φιλία από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε που κράτησε όλα αυτά τα χρόνια. Μόλις είχα φτάσει στο Παρίσι ως 20χρονα και ένας από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα ήταν ο Karl Lagerfeld. Μου έκλεισε μια καμπάνια για τη Chanel και γνώρισα την Κλόντια σε εκείνο το ταξίδι στη Νορμανδία.

Καταλήξαμε να δουλεύουμε μαζί σε τόσα πολλά γυρίσματα με τον Karl και περπατήσαμε ατελείωτα μίλια στην πασαρέλα δίπλα η μία στην άλλη. Οι γονείς μου επίσης περνούσαν πολύ χρόνο με τα κορίτσια στα παρασκήνια, η Κλόντια είναι ένα από αυτά. Όταν συναντηθήκαμε για δείπνο χθες το βράδυ υπήρχαν τόσες πολλές αναμνήσεις, αλλά και νέες ιστορίες για να προλάβουμε να ζήσουμε και το να έχουμε τη μαμά μου εκεί μαζί μας το έκανε ιδιαίτερα ξεχωριστό (θυμάται ακόμα περισσότερα από εμένα 😂) 💖💖💖».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις