Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αθώος ο γιατρός που κατηγορήθηκε ότι αυνανίστηκε δίπλα σε 14χρονη μέσα σε αεροπλάνο
ΚΟΣΜΟΣ

Αθώος ο γιατρός που κατηγορήθηκε ότι αυνανίστηκε δίπλα σε 14χρονη μέσα σε αεροπλάνο

Δικαστήριο της Βοστόνης αθώωσε τον 33χρονο που αυνανίστηκε μέσα σε αεροπλάνο

Αθώος κρίθηκε ένας γιατρός από την Βοστώνη που κατηγορήθηκε ότι αυνανίστηκε δίπλα σε ένα 14χρονο κορίτσι μέσα σε αεροπλάνο.  Ένας δικαστής αθώωσε χθες τον Δρ. Σουντίπτα Μοχάντι που αυνανιζόταν μέσα στο αεροπλάνο, καθώς έκρινε ότι δεν έκανε κάποια κακή πράξη. Η δίκη του κράτησε τρεις μέρες,  Η 14χρονη είπε ότι ο 33χρονος γιατρός αυνανίστηκε μέχρι να εκσπερματώσει. Το κορίτσι είδε τι συνέβαινε όταν η κουβέρτα με την οποία ήταν καλυμμένος μέχρι τον λαιμό, έπεσε και το παντελόνι του ήταν ξεκούμπωτο. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 14χρονη, τα πόδια του άντρα κουνιόταν ακόμα και πριν πέσει η κουβέρτα που κάλυπτε τον άντρα.  Όταν ο 33χρονος πήγε στην τουαλέτα το παιδί μεταφέρθηκε σε μια κενή θέση που υπήρχε δίπλα και δήλωσε ότι ένιωσε «αηδιασμένη και πολύ άβολα». Μόλις το αεροπλάνο των Hawaiian Airlines έφτασε στη Βοστόνη, το ανήλικο κορίτσι είπε όλα όσα συνέβησαν στους παππούδες της, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ο 33χρονος γιατρός από τη μεριά του δήλωσε ότι η κατηγορία αυτή έφερε δυσκολίες στον ίδιο και την οικογένειά του και ότι ο ίδιος δεν καταλαβαίνει γιατί κατηγορείται. «Η αρραβωνιαστικιά μου καθόταν δίπλα μου στην πτήση και κανένας από εμάς δεν κατάλαβε γιατί αυτό συνέβη σε εμάς», κατέθεσε γραπτώς στο δικαστήριο.  «Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο να νοιάζομαι για τους άλλους ως γιατρός και ήταν πολύ λυπηρό να πρέπει να κάνω κάποια βήματα πίσω όσο αντιμετώπιζα αυτές τις ψευδείς κατηγορίες», συμπλήρωσε.

Δυσαρεστημένη με το αποτέλεσμα της δίκης δήλωσε η Εισαγγελία της Βοστόνης που ανέλαβε την υπόθεση. «Το γραφείο μας θα παραμείνει σταθερό στην υποστήριξη των θυμάτων, ιδιαίτερα των ανήλικων παιδιών. Είναι κρίσιμο να γνωρίζουν τα θύματα ότι μπορούν να μιλήσουν, ότι θα ακουστούν και θα λάβουν υποστήριξη πλήρως από το γραφείο μας», δήλωσε ο εισαγγελέας των ΗΠΑ Τζόσουα Λέβι.

Με πληροφορίες των New York Times

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις