Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης – Πολάκης: Επιβεβαιώνει τις εντάσεις η Γεροβασίλη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης – Πολάκης: Επιβεβαιώνει τις εντάσεις η Γεροβασίλη

Έμμεση επιβεβαίωση του επεισοδίου μεταξύ του προέδρου του κόμματος και του βουλευτή Χανίων από το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας

Δυο φορές με παρεμβάσεις του προς τους δημοσιογράφους επιχείρησε ο Παύλος Πολάκης να διαψεύσει τις δημοσιογραφικές πληροφορίες για το επεισόδιο που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος στη συνεδρίαση του προεδρείου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο η προσπάθεια του φαίνεται να πέφτει στο κενό καθώς η Όλγα Γεροβασίλη με δηλώσεις της απόψε στο Action24, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις δημοσιογραφικές πληροφορίες. Συγκεκριμένα, η κα Γεροβασίλη όταν ρωτήθηκε για τη διαφωνία των δύο ανδρών είπε: «Ο Κασσελάκης και ο Πολάκης θα διαφωνήσουν, θα ζυμωθούν θα τα βρούνε. Η διαφωνία Πολάκη-Κασσελάκη είναι το πρόβλημα της χώρας;». Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο συνιστά πρόβλημα, παραδέχθηκε: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ναι είναι θέμα, αλλά είναι μια συνήθης διαδικασία και στο τέλος με πλειοψηφικές διαδικασίες προχωρούν τα ζητήματα, έτσι είναι τα κόμματα» είπε.

Η Όλγα Γεροβασίλη αναφέρθηκε και στις επισημάνσεις του Νίκου Παππά, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εικόνα αξιόπιστης εναλλακτικής» και σημείωσε ότι ούτε αυτά συνιστούν πρόβλημα! Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε επίσης με νόημα: «Δεν είπε τίποτε άλλο από την πραγματικότητα». Ερωτηθείσα εάν συμφωνεί με τις παρατηρήσεις του κ. Παππά, απάντησε: «Ότι ακόμη δεν έχει υπάρξει ένα ολοκληρωμένο αφήγημα ώστε να φτάσουν στην κοινωνία, βεβαίως» σημειώνοντας ταυτόχρονα πως και τα δύο σχέδια που παρουσιάστηκαν στην Πολιτική Γραμματεία δεν είναι ακόμη έτοιμα να βγουν προς τα έξω και χρήζουν περαιτέρω προετοιμασίας.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις