Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το πιο δύσκολο κομμάτι στους χωρισμούς είναι η συνήθεια
LIFESTYLE

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το πιο δύσκολο κομμάτι στους χωρισμούς είναι η συνήθεια

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ναι, υπάρχει ο έρωτας, η αγάπη, αλλά η συνήθεια είναι η πιο δυνατή από όλα»

Ο Στάθης Σχίζας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την κόρη του, αλλά και τον χωρισμό του από τη μητέρα της. Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, είπε: «Τα έχω ζήσει όλα». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη μητέρα του παιδιού του. «Ήταν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα, γιατί το παιδί μεγάλωσε μέσα σε αυτό. Χωρίσαμε όταν δεν είχε χρονίσει. Δεν έχει εικόνες, δεν έχει μνήμες, οπότε μεγάλωσε με αυτό το μοντέλο. Ήταν πιο εύκολο έτσι, όσο εύκολο μπορεί να είναι για ένα παιδί χωρισμένων γονιών», δήλωσε.

Τόνισε επίσης: «Ήταν άλλη ηλικία, ήμουν 21 χρονών, παιδάκια ήμασταν. Δεν ήμασταν ώριμοι, οπότε ήταν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα». Όσο για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δήλωσε: «Ο χωρισμός με την Αλεξάνδρα ήταν διαφορετικός. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η συνήθεια. Ναι, υπάρχει ο έρωτας, η αγάπη, αλλά η συνήθεια είναι η πιο δυνατή από όλα». Τέλος, ανέφερε: «Τώρα όλα πηγαίνουν καλά, δόξα τον Θεό. Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε την υγεία μας πάνω απ’ όλα, χαμογελάμε κι είναι όλα τέλεια. Είμαι ερωτευμένος με τη ζωή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις