Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σωτήρης Λαμάι Survivor: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι
LIFESTYLE

Σωτήρης Λαμάι Survivor: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι

Σωτήρης Λαμάι Survivor: Ο Σωτήρης Λαμάι δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok

Ο Σωτήρης Λαμάι έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ο παίκτης των Μαχητών εγκατέλειψε τον αγώνα κόντρα στον συμπαίκτη του, Σταμάτη Ταλαδιανό, με τον οποίο μάλιστα, είχαν έρθει σε ρήξη προηγουμένως κι έτσι, αποχώρησε από το παιχνίδι. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, ο Σωτήρης Λαμάι δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξή του, όσο βρισκόταν στο Survivor.

Σε αυτό ακούγεται να λέει: «Καλησπέρα, Αλβανόβλαχος στον Άγιο Δομίνικο. Πήρα αυτά να τα δοκιμάσω, δεν ξέρω τι είναι. Θα πετάξουμε 20 ώρες και αύριο θα είμαστε Αθήνα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους με την καρδιά μου. Δεν έχω ξαναπάρει ποτέ στη ζωή μου τόση αγάπη, δεν ξέρω αν την αξίζω κιόλας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα παραμείνουμε άνθρωποι ό,τι κι αν συμβεί». Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι… Ευχαριστώ όλους όλους όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα και πάλι ένα τεράστιο ευχαριστώ».

Δείτε το βίντεο:

@sotirislamΔεν έχω λόγια να περιγράψω όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα που έχω βγει απ’ το παιχνίδι… Ευχαριστώ όλους όλους όλους από την καρδιά μου και τις επόμενες μέρες θα πούμε πολύ ωραία πράγματα και πάλι ενα Τεράστιο Ευχαριστώ🙏🏼🙏🏼🙏🏼🧿🧿🧿

♬ πρωτότυπος ήχος – Sotiris lamai

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις