Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σάνεν Ντόχερτι για τη νέα θεραπεία: Για μένα είναι θαύμα, έριξα τα ζάρια και είπα συνεχίζουμε…
ΚΟΣΜΟΣ

Σάνεν Ντόχερτι για τη νέα θεραπεία: Για μένα είναι θαύμα, έριξα τα ζάρια και είπα συνεχίζουμε…

«Ίσως ο Θεός να παρενέβη και να είπε: "Θα της δώσω μια ευκαιρία" - Μερικές φορές ψάχνεις για θαύματα σε όλα τα λάθος μέρη και βρίσκονται ακριβώς μπροστά στα μάτια σου», λέει η ηθοποιός

Η Σάνεν Ντόχερτι μπορεί να ελπίζει στο θαύμα καθώς ανακοίνωσε καλά νέα, σχετικά με τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Η ηθοποιός – υποδύθηκε την Μπρέντα Γουόλς στη δημοφιλή σειρά Beverly Hills, 90210 – που βρίσκεται στο 4ο στάδιο της ασθένειας δοκίμασε μια νέα θεραπεία με έγχυση που δείχνει να λειτουργεί και έχει θετικά αποτελέσματα. «Μετά από τέσσερις θεραπείες, δεν βλέπαμε πραγματικά καμία διαφορά και οι γιατροί ήθελαν να αλλάξω αγωγή», είχε πει στις 28 Ιανουαρίου στο podcast της Let’s Be Informative. «Εγώ απλά έλεγα: ‘Θα συνεχίσουμε με αυτό και θα δούμε’. Μετά την έκτη, έβδομη θεραπεία είδαμε πραγματικά κάποια αποτελέσματα».  «Να το αποκαλέσω αυτό θαύμα; Για μένα, αυτό τυχαίνει να είναι ένα θαύμα αυτή τη στιγμή. Έριξα τα ζάρια και είπα ‘Ας συνεχίσουμε’», είπε εμφανώς ανακουφισμένη η ηθοποιός.

Η Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015

Για δύο χρόνια ο καρκίνος ήταν σε ύφεση, αλλά το 2019 ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει ως στάδιο 4. Τον περασμένο Ιούνιο, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση στον εγκέφαλό της. Μέχρι τον Νοέμβριο, είχε εξαπλωθεί στα οστά της. Αν και η 52χρονη δεν διευκρίνισε τι είδους θεραπεία ακολουθεί, είπε ότι παραμένει θετική αφού είδε τα αποτελέσματα. «Το ότι πραγματικά αυτό το φάρμακο λειτουργεί είναι ένα θαύμα. Ίσως ο Θεός να παρενέβη και να είπε: “Θα της δώσω μια ευκαιρία”», είπε στον ογκολόγο της. «Μερικές φορές ψάχνεις για θαύματα σε όλα τα λάθος μέρη και βρίσκονται ακριβώς μπροστά στα μάτια σου».

Παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγείας διατηρεί θετική στάση και το παλεύει όσο δεν πάει. Τον Δεκέμβριο, σημείωσε ότι το 2023 ήταν ιδιαίτερα «ταραχώδες» έτος για εκείνη, καθώς υποβλήθηκε σε εγχείρηση εγκεφάλου λίγο αφότου έμαθε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της Kurt Iswarienko είχε επί χρόνια δεσμό με άλλη γυναίκα. Αν και βίωσε πολύ πόνο και φόβο τόσο με την υγεία της όσο και με την προσωπική της ζωή η Ντόχερτι είχε πει στο επεισόδιο ανήμερα των Χριστουγέννων στο podcast της: «Με όλα αυτά, έλεγα στον εαυτό μου τις προάλλες: “Θεέ μου, νομίζω ότι αρχίζω να ζω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις