Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Άλκης Καμπανός 2 χρόνια: «Κάθε μέρα πρέπει να θυμόμαστε τον άδικο χαμό του», είπε ο Μπαρτζώκας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άλκης Καμπανός 2 χρόνια: «Κάθε μέρα πρέπει να θυμόμαστε τον άδικο χαμό του», είπε ο Μπαρτζώκας

Άλκης Καμπανός 2 χρόνια: «Όλα τα αθλήματα είναι παιχνίδια που πρέπει να μας κάνουν να χαιρόμαστε»

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Μόναχο και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν ξέχασε τον Άλκη Καμπανό, δυο χρόνια μετά τη δολοφονία του άτυχου οπαδού του Άρη. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» ανέφερε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Μπάγερν: «Σήμερα ειδικά, αλλά και κάθε μέρα, θα πρέπει να θυμόμαστε τον άδικο χαμό του Άλκη Καμπανού και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Το μπάσκετ, αλλά και όλα τα αθλήματα είναι παιχνίδια που πρέπει να μας κάνουν να χαιρόμαστε».

Όσον αφορά τον αγώνα με τους Βαυαρούς, είπε: «Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι για σαράντα λεπτά. Η Μπάγερν βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ και το έδειξε στα τελευταία τρία ματς συμπεριλαμβανομένων και τον αγώνων τις γερμανικής λίγκας. Κατά την γνώμη μου έχουν ένα από τα πιο βαθιά ρόστερ και φυσικά έναν πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Πάμπλο Λάσο. Είναι πολύ δυνατοί ανταγωνιστές για τα playoffs. Οπότε το να κερδίσουμε εμείς, έχοντας τόσα πολλά προβλήματα τραυματισμών είναι πολύ σημαντικό.

Είναι εκτός οι δύο βασικοί παίκτες μας της φροντ λάιν, οι Φαλ και Μιλουτίνοφ, ενώ έχουμε προσθέσει ένα νέο παίκτη. Θεωρώ αυτή τη νίκη ως μία από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν. Θέλω να ευχηθώ στον Πάμπλο και στη Μπάγερν καλή τύχη. Έχουμε ακόμη εννιά παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και θα γίνει πόλεμος. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ούτε για εμάς. Θα πρέπει να μείνουμε μαζί και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις