Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρομπ – Survivor 2024: Αποτελεί εύκολο στόχο, λέει η σύζυγος του παίκτη
LIFESTYLE

Ρομπ – Survivor 2024: Αποτελεί εύκολο στόχο, λέει η σύζυγος του παίκτη

Ρομπ - Survivor 2024: «Ακόμα και να κερδίσει, δεν θα αλλάξει κάτι, θα συνεχίσουν να τον αποκαλούν "παλτό"» δήλωσε η σύζυγός του, Δήμητρα Βαρώνου

Ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ αποτελεί ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα του κοινού στο φετινό Survivor. Η σύζυγός του, Δήμητρα Βαρώνου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, αλλά και την εξέλιξή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Όσο για τις ψήφους των συμπαικτών του, που τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση, είπε: «Δεν μου κάνει καμία εντύπωση η υποψηφιότητά του. Αποτελεί εύκολο στόχο». Για τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα, δήλωσε: «Έχει βελτιωθεί στα αγωνίσματα με τρέξιμο, αν και τον προτιμούσα όπως ήταν πριν. Τους Μαχητές δεν τους ενδιαφέρει το καλό της ομάδας. Αν τους ενδιέφερε, δεν θα ψήφιζαν τη Δώρα. Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες που είναι αδύναμοι, υπάρχουν στατιστικά».

Αναφορικά με τις κλίκες στο Survivor, είπε: «Υπάρχει μια συγκεκριμένη παρέα που “λύνει και δένει”». Τέλος, ανέφερε: «Ακόμα και να κερδίσει, δεν θα αλλάξει κάτι, θα συνεχίσουν να τον αποκαλούν “παλτό”. Όλες οι κατηγορίες των Μπλε για τον Ρομπ στην καλύβα είναι αστείες. Για ποια υγιεινή μιλάμε; Όλοι τρώνε πάνω από την κατσαρόλα και μετά αφήνουν τα πιάτα βρώμικα. Προσπαθούν να βρουν τρόπους για να ψηφίσουν τον Ρομπ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις