Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παραγουάη: Τερματοφύλακας ρίχνει νερό σε οπαδούς που παίζουν ξύλο στις κερκίδες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παραγουάη: Τερματοφύλακας ρίχνει νερό σε οπαδούς που παίζουν ξύλο στις κερκίδες

Επεισόδια στο πρωτάθλημα της Παραγουάης

Η Σέρο Πορτένιο υποδέχθηκε την 2 de Mayo για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Παραγουάης αλλά το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων που έγιναν ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων, ο τερματοφύλακας των οποίων, εν τω μεταξύ, έριχνε νερό σε όσους έπαιζαν ξύλο στις εξέδρες. Το να γίνουν επεισόδια σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και ειδικά της λατινικής Αμερικής είναι κάτι σύνηθες. Το να πλακώνονται όμως, με μεγάλη αγριότητα, οπαδοί της ίδιας ομάδας δεν είναι και τόσο σύνηθες. Μπορεί να συμβεί όμως και η επιβεβαίωση έρχεται από την Παραγουάη.

Εκεί, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η Σέρο Πορτένιο υποδεχόταν την 2 de Mayo αλλά η κατάσταση ξέφυγε ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι… τα έδωσαν όλα στις εξέδρες παίζοντας ξύλο μεταξύ τους. Και δεν ήταν χαλαρά επεισόδια αλλά πολύ σοβαρά, με τις μάχες να είναι σώμα με σώμα και τα καθίσματα να εκσφενδονίζονται συνεχώς.

Μέσα σε αυτή την κατάσταση, λοιπόν, ο τερματοφύλακας της Σέρο Πορτένιο έκανε τη διαφορά αφού βίντεο που κυκλοφορεί τον δείχνει να κρατάει μια μάνικα και ρίχνει νερό προς τους οπαδούς που έπαιζαν ξύλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις