Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 30/1 3η ασυλία: Αυτή η ομάδα θα βγάλει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση
LIFESTYLE

Survivor spoiler 30/1 3η ασυλία: Αυτή η ομάδα θα βγάλει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση

Survivor spoiler 30/1 3η ασυλία: Ποια ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα

Στον χθεσινό αγώνα κέρδισαν για δεύτερη φορά οι Διάσημοι, αναγκάζοντας τους Μαχητές να ψηφίσουν για ακόμη μία φορά κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Ωστόσο δεν έλειψαν και οι εντάσεις κατά τη διάρκεια του run, οι οποίες αναζωπυρώθηκαν στο συμβούλιο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σωτήρης Λαμάι προκάλεσε σε αναμέτρηση τον Αλέξη Παππά, όμως ο ηθοποιός δεν του έκανε το χατίρι λέγοντας πως αυτά γίνονται μια φορά και αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο. Ο Σωτής Λαμάι συνέχισε να είναι… πρωταγωνιστής του επεισοδίου καθώς συνέχισε να «κράζει» τον Παππά ενώ στο κάδρο έβαλε και την Ασημίνα. «Τα ίδια καραγκιοζιλίκια, ντρέπομαι που παίζω μαζί τους» ανέφερε ο παίκτης της Μπλε ομάδας εκφράζοντας την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά των δυο αυτών παικτών της Κόκκινης. Από τις βολές του Λαμάι δεν γλίτωσαν ούτε οι συμπαίκτες του κατηγορώντας τους για δημόσιες σχέσεις με αφορμή την απόφαση του Σταμάτη να μιλήσει μαζί τους κατά τη διάρκεια του αγώνα επειδή ο Γκάνος, λόγω τραυματισμού, αν και ήταν στον πάγκο, δεν έπαιξε.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και στο Συμβούλιο εκεί οπού πάλι ο Σωτήρης Λαμάι αναφέρθηκε τόσο στο θέμα των δημοσίων σχέσεων όσο και σε κλίκες. Μάλιστα στη ψηφοφορία ο Λαμάι χαρακτήρισε γλίτσα στον Σταμάτη. Πάντως οι συμπαίκτες του έδειξαν τη δυσαρέσκεια τους με τον Λαμάι στην κάλπη και σχεδόν παμψηφεί τον έριξαν στον τάκο.«Αναμενόμενο, το περίμενα… Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα αλλάξω στη ζωή μου για κανέναν από εδώ μέσα, δεν το έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα και δε πρόκειται να το κάνω. Τούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος, δεν ήμουν και δε θα γίνω τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει κλίκα στην ομάδα, και το ξέρουν και οι ίδιοι. Όποιος πει ότι δεν υπάρχει κλίκα, κοροϊδεύει τον εαυτό του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Λαμάι μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Survivor spoiler 30/1 3η ασυλία: Ποια ομάδα κερδίζει τον αποψινό αγώνα

Η νέα εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε προχθές, οι νίκες στους δυο πρώτους αγώνες έχουν πάει στους Κόκκινους, και σήμερα Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για την τρίτη και καθοριστική ασυλία. Όπως είδαμε χθες και προχθές, οι Διάσημοι πήραν την μεγάλη νίκη στον πρώτο και δεύτερο αγώνα ασυλίας. Έτσι, για ακόμη μια φορά οι Μαχητές βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση. Αυτός ήταν ο Σωτήρης Λαμάι. Σήμερα λοιπόν θα δούμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας, τον οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα τον κερδίσουν και αυτή την φορά οι Διάσημοι, που θα κάνουν για πρώτη φορά σερί 3-0, κι έτσι οι Μαχητές θα βρεθούν ξανά εκείνοι στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να βγάλουν ακόμη έναν υποψήφιο.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις