Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κρίστη Καθαργιά – Survivor 2024: «Πολλοί μου λένε πως η αποχώρησή μου ήταν άδικη»
LIFESTYLE

Κρίστη Καθαργιά – Survivor 2024: «Πολλοί μου λένε πως η αποχώρησή μου ήταν άδικη»

Κρίστη Καθαργιά - Survivor 2024: «Νιώθω πως δεν έπρεπε να είχα φύγει εγώ» είπε ανάμεσα σε άλλα

Η Κρίστη Καθαργιά μίλησε για τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του «Survivor» και την απόφασή της να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της μέσω κάμερας στην εκπομπή «Fay’s Time». Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που γύρισα, θα ήθελα να κάτσω λίγο ακόμα στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά αυτό ήταν το διάστημα για εμένα και ακούω από πάρα πολλούς ανθρώπους και από τους δικούς μου και από την παραγωγή ότι ήταν άδικη η αποχώρησή μου. Δηλαδή, θα μπορούσε να είναι άλλη στη θέση μου αυτή τη στιγμή και καταλαβαίνω ότι πραγματικά είχα δώσει στην ομάδα και δεν θα έπρεπε να είχα φύγει».

Επίσης, πρόσθεσε: «Ήταν τέλειο. Δηλαδή μέχρι και η πείνα να ξέρετε έχει την ομορφιά της, είσαι μπροστά στη θάλασσα με την καρύδα και λες: “Οκ, θα πεινάσω αλλά είμαι στην Καραϊβική». Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Νομίζω ότι αποχώρησα την κατάλληλη στιγμή, οι καλύβες είναι έτοιμες να ανατιναχθούν. Θεωρώ ότι το παιχνίδι έχει γίνει από πολύ νωρίς ανθρωποφαγικό και δεν γνωρίζω τον λόγο. Έχω γλιτώσει από όλα αυτά, στα οποία δεν μου αρέσει να παίρνω μέρος». «Η ένταση ξεκίνησε τις τελευταίες 3 μέρες πριν από την αποχώρησή μου, όταν πήρα 6 ψήφους εγώ στην κάλπη και 5 ο Αλέξης.

Ο Χρήστος έπεσε στην παγίδα του Παππά

Εκεί ο Παππάς έπιασε τον Χρήστο (Βολικάκη) και τον ρώτησε τι ψήφισε. Ο Χρήστος έπεσε στην παγίδα του, θα μπορούσε να του πει: δεν θέλω να σου πω τι ψήφισα», τόνισε έπειτα και συμπλήρωσε:  «Εκεί ξεκίνησε όλη η φασαρία, ο Αλέξης κατάλαβε ότι έχει απέναντί του έναν διαχειρίσιμο άνθρωπο. Σε πολλά από αυτά που ανέφερε ο Χρήστος εγώ δεν ήμουν μπροστά, οπότε δεν μπορώ να πω αν ισχύουν ή όχι. Έπιασα και τον Χρήστο και του είπα: πάρε λίγο χρόνο. Προσπαθούσα να ηρεμήσω τα πνεύματα». Η Κρίστη Καθαργιά επιπλέον σημείωσε: «Γενικά εγώ προσπαθούσα να μην με καταπιεί το παιχνίδι, έλεγα και στους άλλους να κοιτάξουμε πώς θα το απολαύσουμε. Μέχρι και που έφυγα εγώ δεν είχαμε κλίκες στο Survivor, ήμασταν σαν σε πενταήμερη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις