Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παιδόφιλος – Πειραιάς: ΕΔΕ για το βίντεο Κοψιάλη με τη σύλληψη του 43χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Παιδόφιλος – Πειραιάς: ΕΔΕ για το βίντεο Κοψιάλη με τη σύλληψη του 43χρονου

Παιδόφιλος - Πειραιάς: Ελέγχεται για υπόθεση ναρκωτικών ο αστυνομικός

Περίεργη υπόθεση φαίνεται πως ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, ο γνωστός YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, δημοσίευσε βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η παγίδα που έστησαν σε 43χρονο, ο οποίος μετέβη από την Πάτρα στον Πειραιά προκειμένου να συνευρεθεί με 13χρονη, στην οποία έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, φαίνεται να ακινητοποιούν τον 43χρονο και να τον παραδίδουν σε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι είχαν ενημερωθεί και βρίσκονταν σε ετοιμότητα, προχωρώντας στη σύλληψή του.

Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση ΕΛ.ΑΣ για το βίντεο του Κοψιάλη με τη σύλληψη του παιδόφιλου

Για το συγκεκριμένο υλικό, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας πως ξεκινά Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση. «Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι, σχετικά με βιντεοληπτικό υλικό που αναπαράγεται στο διαδίκτυο καθώς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο οποίο εμφαίνεται η σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση προσέλκυσης ανήλικης για γενετήσιους λόγους, έχει διαταχθεί η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί πως ο ένας εκ των αστυνομικών που εμφανίζονται στο βίντεο και φέρεται να βοήθησε να στηθεί η παγίδα στον 43χρονο, ερευνάται από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για πιθανή συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στον Πειραιά. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αστυνομικός διατηρεί λογαριασμό στα social media με εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους, εκεί όπου ανεβάζει συχνά βίντεο. Μάλιστα, σε πολλά από αυτά φαίνεται να οδηγεί υπερπολυτελή αυτοκίνητα, διαφόρων μαρκών, και να κρατά ΅επιδεικτικά προϊόντα ακριβών εταιρειών.

Κοψιάλης: «Ο ήρωας της υπόθεσης παραμένει το 13χρονο κορίτσι»

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης φιλοξενήθηκε ζωντανά στο Happy Day, με αφορμή το βίντεο στο οποίο περιγράφει πώς κατάφερε με τη βοήθεια της αστυνομίας και τον πατέρα μιας ανήλικης 13χρονης, να παγιδεύσουν έναν 43χρονο άνδρα που επεδίωκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της. Ο γνωστός youtuber επεσήμανε πως ανέβασε το εν λόγω βίντεο στο διαδίκτυο προκειμένου στο μέλλον να αποφευχθούν τυχόν αντίστοιχα περιστατικά. «Έτσι θα αποθρασυνθεί ένας παιδόφιλος, θα το σκεφτεί δεύτερη και τρίτη φορά κι αυτό που θέλω να πω στους γονείς είναι να κοιτούν να βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους. Υπάρχουν παιδιά που ντρέπονται να μιλήσουν στους γονείς τους για κάτι τέτοιο. Αν δεν το πουν σε εκείνους, καλό θα ήταν να το πουν στον αδελφό τους, στον καθηγητή τους, γενικότερα να μιλήσουν σε άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ώστε να τους κατευθύνει».

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αναφέρθηκε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση ο 43χρονος γνώριζε την ηλικία της ανήλικης. «Πρόκειται για την κόρη πολύ φίλου μου, την οποία ξέρω από μωρό ημερών. Όταν σκούριναν τα πράγματα, μιλήσαμε με την αστυνομία. Έτσι στήσαμε όλο αυτό που στήθηκε και ήταν για την αφύπνιση του κόσμου». «Η προσέγγιση έγινε από γυναικείο προφίλ κατευθείαν, του ήταν πιθανότατα πιο εύκολο. Το ευτύχημα είναι ότι η μικρή το εμπιστεύτηκε απευθείας στον πατέρα της οπότε μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης» πρόσθεσε επίσης ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος εξήγησε πώς έκλεισαν ραντεβού στον 43χρονο παιδόφιλο κι εκείνος ήρθε από την επαρχία για να συναντήσει το θύμα του. «Ξεκάθαρα ο ήρωας της υπόθεσης παραμένει το 13χρονο κορίτσι. Και θεωρώ ότι και από τον συγκεκριμένο, έχουν σωθεί αρκετά παιδάκια από αντίστοιχες άσχημες καταστάσεις» σημείωσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις