Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 29/1 2η ασυλία: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον σημερινό αγώνα
LIFESTYLE

Survivor spoiler 29/1 2η ασυλία: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον σημερινό αγώνα

Survivor spoiler 29/1 2η ασυλία: Δείτε το τρέιλερ

Η νέα εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 28/1 επεισοδιακά, ενώ σήμερα θα συνεχιστεί στο ίδιο μοτίβο, σύμφωνα με όσα είδαμε στο trailer. Διάσημοι και μαχητές θα ριχτούν ξανά στους στίβους μάχης για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Στον χθεσινό αγώνα, οι Διάσημοι μετά την αποχώρηση της Κρίστης Καθαργιά σήκωσαν κεφάλι και κατάφεραν να νικήσουν τους μπλε οι οποίοι αναγκάστηκαν να ρίξουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους κι αυτός ήταν ο Rob, ο οποίος δήλωσε πως ελπίζει να είναι τυχερός και να την γλιτώσει για τρίτη φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μπλε θα πρέπει απόψε να μπουν ξανά σε αυτή την δυσάρεστη διαδικασία αφού οι Κόκκινοι θα πάρουν και τη δεύτερη σερί νίκη και θα βρεθούν στο συμβούλιο ξανά ως παρατηρητές. Επομένως, οι Μπλε θα πρέπει να ρίξουν κι άλλον συμπαίκτη τους στον τάκο και να ξαναβρεθούν στη δύσκολη για αυτούς θέση.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Η κίνηση που ενόχλησε τη Μαριλίνα

Στο χθεσινό επεισόδιο η Μαριλίνα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με την νεοφερμένη Aira για λόγους καθαριότητας. Όπως είπε στην κάμερα του ριάλιτι: «Την ώρα που μαγειρεύαμε, ξαφνικά άρχισε να βρέχει. Μια σταμάταγε, μια ξεκίναγε και παλεύαμε με την φωτιά για να μην σβήσει. Οπότε, έτσι όπως ήμασταν όλοι μαζί αναστατωμένοι, ήμουν εγώ στην κατσαρόλα και έρχεται η Aira. Πάει να πάρει μια κουβέρτα, από αυτές που κοιμόμαστε, για να τη βάλει από πάνω και με πιάνει μια τρέλα εκείνη την ώρα! Αρχίζω και ουρλιάζω!

Βέβαια ούρλιαξα για να μην τη βάλει γιατί είχαμε απλώσει όλα τα φαγητά στη σειρά έξω στο παγκάκι, βρέχονταν, τα είχαμε ετοιμάσει και ετοιμάζαμε και τα πιτάκια. Και ήταν όλη η κουβέρτα του Ρομπ – γιατί την πήραν μαζί η Aira και ο Rob να την φέρουν – για να καλύψουν από πάνω την κατσαρόλα και έπεφταν πάνω στα φαγητά όλα αυτά που την βάζουμε κάτω και κοιμόμαστε, που είναι μες στη βρώμα».

Η παίκτρια συνέχισε, λέγοντας: «Εγώ έχω ένα θέμα με την καθαριότητα, μπορεί να είμαστε έξω στη ζούγκλα αλλά δεν μπορώ την μπίχλα». Με τη σειρά της, η Aira είπε: «Εφόσον το φαγητό βρέχεται, για να ψηθούν τα πιτάκια και να φάμε όλοι μαζί, σκέφτηκα να σηκώσω με τον Rob την κουβέρτα επάνω. Η Μαριλίνα όμως δεν ήθελε να το κάνω γιατί ήταν βρώμικη και δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Είχε δίκιο, εντάξει. Όλοι πεινάμε και είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένταση και να μου το είπε με πιο άγριο τρόπο αλλά δεν κρατάω καθόλου κακία, το καταλαβαίνω απολύτως».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις