Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κορινθίου – Βαλαβάνη: «Mη με βλέπει, μη με σχολιάζει – Επόμενη ερώτηση»
LIFESTYLE

Κορινθίου – Βαλαβάνη: «Mη με βλέπει, μη με σχολιάζει – Επόμενη ερώτηση»

Κορινθίου - Βαλαβάνη: «Κάπου πρέπει να σταματήσει, εγώ τη Μαρία την αγαπώ αλλά ας βάλει ένα φρένο» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχολίασε πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για το «Πρωινό» και τον καιρό που συμμετείχε στην εκπομπή. «Έχω κουραστεί πάρα πολύ με τη Μαρία Κορινθίου να μιλάει συνέχεια και να γίνεται ξανά και ξανά ανακύκλωση για τη συνεργασία της με το Πρωινό. Κάπου πρέπει να σταματήσει. Εγώ τη Μαρία την αγαπώ αλλά ας βάλει ένα φρένο», ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από την εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Πώς αντέδρασε η Μαρία Κορινθίου

Η αντίδραση της ηθοποιού ήρθε το ίδιο βράδυ και όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του «Happy Day» σχετικά με αυτό, απάντησε: «Μην με βλέπει, μη με σχολιάζει και να μη με παίζουν, επόμενη ερώτηση».

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για το «Πρωινό»

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» κι ανέφερε: «Το Πρωινό ήταν μια δουλειά που δεν πέρασα καλά, το έχω δηλώσει. Πάμε παρακάτω, ήταν κι αυτό ένα μάθημα για εμένα ψυχικά. Εκείνη την ώρα λες “Θεέ μου τι μάθημα είναι αυτό που θες να μου δώσεις;”, εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να το αντιληφθώ. Όταν πια ηρέμησα, φυσικά είδα ποιο ήταν το μάθημά μου. Ήταν να προστατεύομαι περισσότερο από τέτοιου τύπου ψυχολογικές καταστάσεις και να με προετοιμάσει για άλλα πράγματα. Θα δίνω μεγαλύτερη προσοχή στις συνεργασίες άλλη φορά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις