Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σέρβα ρεπόρτερ Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Η Κριστίνα Τόμιτς έκλεψε την παράσταση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σέρβα ρεπόρτερ Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Η Κριστίνα Τόμιτς έκλεψε την παράσταση

Σέρβα ρεπόρτερ Μακάμπι - Παναθηναϊκός: Είναι αθλητικογράφος, ζει στο Βελιγράδι και καλύπτει όλα τα σπορ - Λατρεύει τα ταξίδια και έχει κάνει διακοπές και στην Κύπρο

Στην διάρκεια του αγώνα της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι ο σκηνοθέτης εστίασε σε μια όμορφη ξανθιά κοπέλα που κάθονταν στην εξέδρα.  Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτά που την έδειξε ήταν ικανά για να μαθευτεί και η ταυτότητά της. Πρόκειται για την Κριστίνα Τόμιτς. Είναι νεαρή αθλητικογράφος από την Σερβία η οποία ασχολείται κυρίως με το μπάσκετ.  Βέβαια έχει γνώσεις για όλα τα σπορ αφού εκτός από το μπάσκετ κάνει ρεπορτάζ για ποδοσφαιρικούς αγώνες ενώ θα την συναντήσει κανείς και στις πισίνες να καλύπτει θέματα της υδατοσφαίρισης.

Η Σέρβα δουλεύει στο «Arena Sport TV» αλλά είχε πάει για δουλειά την Πέμπτη στην «Aleksandar Nikolic Hall» του Βελιγραδίου. Η Τόμιτς παρουσιάζει και την εκπομπή «They Love Serbia» που φιλοξενεί συνεντεύξεις αθλητών που βγάζουν το ψωμί τους στην Σερβία. Μεταξύ άλλων έχει πάρει συνέντευξη από τον Λορέντζο Μπράουν, τον Τζάρεντ Κάνινγκχαμ και τον Αντάμ Χάνγκα.  Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και το πιο μακρινό που έχει κάνει είναι στη Νότια Κορέα. Λατρεύει την Ιταλία ενώ το καλοκαίρι του 2023 βρέθηκε στην Κύπρο και “ανέβασε” και την λέξη “καλησπέρα” στο Instagram για να δείξει ότι είναι στην Αγία Νάπα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arena Sport TV (@arenasporttv)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις