Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λασκαράκη – Γερονικολού: «Μόνο αυτό έχω να δηλώσω, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω»
LIFESTYLE

Λασκαράκη – Γερονικολού: «Μόνο αυτό έχω να δηλώσω, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω»

Λασκαράκη - Γερονικολού: Η Κατερίνα Γερονικολού υποστηρίζει ότι πήρε τον ρόλο που είχε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη - «Μετά από μένα τον ρόλο πήρε η Αθηνά Οικονομάκου» λέει η δεύτερη

Πριν από μερικές ημέρες, η Κατερίνα Γερονικολού έκανε μια αναφορά στη Βάσω Λασκαράκη, σχετικά με ρόλο που είχαν σε παράσταση, παλιότερα. Η ηθοποιός είχε πει στο «Ελένη» ότι: «Έχει πολλή πλάκα γιατί τότε ήμουν μαθήτρια του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Έφης Μουρίκη και ανέβαζε το “Άνθος του κάκτου”. Μου είπε ότι για αυτό το έργο υπήρχε ένας ρόλος που θα μου πήγαινε πολύ. Μου έδωσε το τηλέφωνο της Μιμής Ντενίση για να με δει ως οντισιόν.

Με παρότρυνε να το κάνω αυτό, πήγα στο γραφείο της και μου είπε ότι δυστυχώς έχω κλείσει, αλλά ήθελα να σε γνωρίσω. Εν τω μεταξύ για αυτόν τον ρόλο είχε κλείσει η Βάσω Λασκαράκη. Όταν έφυγε η Βάσω Λασκαράκη, με πήρε τηλέφωνο η Μιμή και μου είπε έλα να πάρεις τον ρόλο που σου υποσχέθηκα». Ωστόσο, δεν έγιναν έτσι τα πράγματα και ο ρόλος δεν πήγε στη Βάσω Λασκαράκη, αλλά στην Αθηνά Οικονομάκου, όπως είπε η πρώην σύζυγος του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Τι είπε η Βάσω Λασκαράκη στην κάμερα του «Super Κατερίνα»

Η κάμερα του «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία είπε: «Ήταν η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο στην Αθήνα, σεζόν 2009-2010. Μετά από μένα τον ρόλο πήρε η Αθηνά Οικονομάκου. Εκεί γνωρίστηκα εγώ με την Αθηνά, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω. Μόνο αυτό έχω να δηλώσω. Μου έδωσε τον ρόλο η Μιμή Ντενίση το 2009 και μετά αντικατάσταση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου» .

Μετά την προβολή των δηλώσεών της στο «Super Κατερίνα», ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολίασε ότι: «Έχουν παίξει και οι τρεις γυναίκες αυτόν τον ρόλο, κάπου εκεί έγινε το μπέρδεμα. Απλά επειδή υπαχει μια προσωπική τέτοια…». Στην συνέχεια, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου είπε: «Σκέφτομαι ότι κάποιος θα βάλει τίτλο “η πρώην και η νυν”» με την Κατερίνα Καινούργιου να συνειδητοποιεί εκείνη τη στιγμή, ότι πρόκειται για τις πρώην σύζυγο και νυν σύντροφο του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Βάσω Λασκαράκη και Κατερίνα Γερονικολού αντίστοιχα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις