Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γέφυρα σωτηρίας ΕΛ.ΑΣ. – Θεσσαλονίκη: Βρέφος 2,5 μηνών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο
ΕΛΛΑΔΑ

Γέφυρα σωτηρίας ΕΛ.ΑΣ. – Θεσσαλονίκη: Βρέφος 2,5 μηνών μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο

Γέφυρα σωτηρίας ΕΛ.ΑΣ. - Θεσσαλονίκη: Το βρέφος νοσηλευόταν στην κλινική «Άγιος Λουκάς»

Γέφυρα σωτηρίας στήθηκε το σήμερα το πρωί από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., στη Θεσσαλονίκη, για τη μεταφορά βρέφους στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο». Το μόλις 2,5 μηνών βρέφος το οποίο νοσηλευόταν στην κλινική «Άγιος Λουκάς» έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο «Ιπποκράτειο» λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε στην υγεία του, σύμφωνα με το thesstival.

Προκειμένου να φτάσει με ασφάλεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. «άνοιξαν» τον δρόμο για τη διακομιδή του μικρού αγοριού. Το ασθενοφόρο κατάφερε να φτάσει με ασφάλεια στο «Ιπποκράτειο» μέσα σε οκτώ λεπτά.

Δείτε βίντεο:

Γέφυρα σωτηρίας από την ΕΛ.ΑΣ. για μωρό 1,5 έτους που υπέστη αλλεργικό σοκ

Διευκόλυνση για τη μεταφορά παιδιού ηλικίας 1,5 έτους στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης παρείχαν αστυνομικοί. Το παιδάκι υπέστη αλλεργικό σοκ από φάρμακο και το μετέφερε ο πατέρας του στο νοσοκομείο. Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, δυνάμεις της αστυνομίας βοήθησαν για να κινηθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται το αυτοκίνητο από την οδό Εγνατία, στο ύψος των Αγίων Πάντων, μέχρι το Ιπποκράτειο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις